Zdroj: Shutterstock

Návrat do školy. Čím zpříjemníte září dětem i sobě?

Návraty do školních lavic po dlouhých prázdninách nebývají lehké. Naskočit zpátky do pracovního tempa je náročné pro děti i rodiče. Chcete září zvládnout v pohodě? Podívejte se, co vám k tomu pomůže.

Pokračování 2 / 11

Ranní porce úsměvů

Biskiti jsou dětské cereálie ve tvaru hravých smajlíků. Nejsou přeslazené a přesto skvěle chutnají. Jsou výbornou snídaní nejen pro děti. Vyzkoušejte Křupavé Biskity z celozrnného ovsa a Vypečené Biskity – ovesné minisušenky. V nabídce také kakaové a mléčné s jahodami. Pořídíte zde.

Dětské cereálie BiskitiDětské cereálie Biskiti | Emco

Pokračování 3 / 11

Dětské hodinky Sandy KW-34

Zábavný a chytrý produkt od Canyon není pouze pro děti, ale také pro rodiče, kteří preferují lokalizovat své malé dobrodruhy s přesností na metry. SOS tlačítko umožňuje rychlé kontaktování v případě nouze. Samozřejmostí je obousměrná tel. komunikace, stačí vložit do hodinek SIM kartu. Pořídíte zde.

Dětské hodinky Sandy KW-34Dětské hodinky Sandy KW-34 | Canyon

Pokračování 4 / 11

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****

Luxusní horský hotel v Harrachově nabízí nezapomenutelný zážitek pro rodiny i páry. V ceně ubytování je vstup do Luxury Mountain Spa pro maximální relaxaci. Hotelová restaurace potěší každého gurmána. Užijete si krásné chvíle plné odpočinku a lahodných chutí v krásné přírodě Krkonoš. Více zde.

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** | PYTLOUN HOTELS

Pokračování 5 / 11

Lepší léto zdarma

Udělejte si lepší léto a sledujte tisíce filmů a 154 TV stanic 10 dní zdarma. Nejen doma, ale třeba na dovolené, na chatě nebo u bazénu a až 100 dní zpětně. Navíc s HBO jako dárek a extra 50% slevou na první měsíc sledování na jakýkoli Lepší.TV balíček. Pořídíte zde.

Sledujte tisíce filmů a 154 TV stanic 10 dní zdarmaSledujte tisíce filmů a 154 TV stanic 10 dní zdarma | LEPŠÍTV

Pokračování 6 / 11

Sluchátka True Wireless TWS-5

Bezdrátový zvukový ráj od Canyon s cenovkou, která se vejde do každého rozpočtu. Výjimečný poměr kvality a ceny. Verze Bluetooth 5.3 zajišťuje stabilní párování a dobu přehrávání až 37,5 hodin s využitím nabíjecího pouzdra. Přijímání hovorů a další ovládání je dostupné přímo na sluchátkách. Pořídíte zde.

Sluchátka True Wireless TWS-5Sluchátka True Wireless TWS-5 | Canyon

Pokračování 7 / 11

Pytloun Old Armoury Hotel Prague ****

Historický hotel v nádherném prostředí pražské Kampy nabízí ideální lokalitu pro procházky a prožití atmosféry centra Prahy. Na romantické letní zahrádce pod korunami stromů na břehu Čertovky si užijete výtečné snídaně a odpočinek po celodenním objevování krás Prahy. Parkování je možné přímo u hotelu. Více zde.

Pytloun Old Armoury Hotel Prague ****Pytloun Old Armoury Hotel Prague **** | PYTLOUN HOTELS

Pokračování 8 / 11

Chytré hodinky Semifreddo SW-61

Designový parťák od Canyon, který pomůže sledovat vaše zdraví a zároveň také díky sportovním režimům podporuje v aktivním životě. A co je nejlepší: hodinky nemusíte nabíjet každý večer, vydrží totiž v aktivním režimu 4 až 6 dní. Hodinky disponují dalšími chytrými funkcemi a voděodolným zpracováním. Pořídíte zde.

Chytré hodinky Semifreddo SW-61Chytré hodinky Semifreddo SW-61 | Canyon

Pokračování 9 / 11

Pytloun Grand Hotel Imperial ****

Designový hotelový šperk ve městě pod Ještědem skrývá 37 unikátních pokojů navržených předními českými architekty a designéry. Hotelová restaurace Zlatý kohout vsází na vysoce kvalitní suroviny a vynikající chuťové kombinace. Luxusní prožitek z pobytu zajistí pestrá nabídka relaxačních masáží. Více zde.

Pytloun Grand Hotel Imperial ****Pytloun Grand Hotel Imperial **** | PYTLOUN HOTELS

Pokračování 10 / 11

Spodní prádlo Styx

Jedinečná elegance a dokonalost v každém detailu, to je to, co ztělesňuje značka Styx. Znáte ten pocit, když na sobě máte prádlo, které je tak pohodlné, že na něj zapomenete? Se spodním prádlem Styx to zažijete každý den. S kódem BACK máte exkluzivní slevu 30 % na www.trenyrkarna.cz.

Spodní prádlo StyxSpodní prádlo Styx | Styx

Pokračování 11 / 11

Starý mobil za nový

Chcete své dítko nebo sebe potěšit novým telefonem? O2 spustilo od 1. srpna výkup telefonů, tabletů nebo chytrých hodinek se zajištěnou ekologickou likvidací. Stačí si u O2 koupit nový telefon a přes web o2vykup.cz prodat ten starý. Výkupní cena vám pak dorazí na účet. Další bonus v minimální hodnotě 500 Kč obdrží každý, kdo nabídne jakýkoliv funkční telefon. Zákazník, který si zakoupí vybraný typ modelu Samsung nebo Motorola, dostane bonus dokonce 5 000 Kč. Více zde.

Vyměňte starý mobil za nový s O2Vyměňte starý mobil za nový s O2 | O2