Zdroj: metr2 reality s.r.o.

3
Fotogalerie

Park Resort Uničov nabízí kompletně připravené stavební parcely

Naprosto unikátní nové stavební pozemky a rodinné domy nabízí projekt Park Resort Uničov. V první etapě jsou ke koupi kompletně připravené stavební pozemky v atraktivním prostředí u městského parku. V místě je veškerá občanská vybavenost.

V etapě I unikátní území aktuálně nabízí 11 stavebních pozemků. Výběr velikosti pozemků je od krásných 703,2 m² až po 1146,7 m². Nejen velikostí pozemků, ale i strategickou polohou je tento projekt atraktivní investiční příležitostí.

V druhé etapě bude probíhat výstavba rodinných domů samostatných, ale i řadových. Vznikne tak moderní rezidenční čtvrť.

V rámci výstavby Vám nabízíme různé možnosti uchopení stavby. Spojte se s našimi realitními specialisty na https://www.parkresortunicov.cz/pozemky#kontakt a odstartujte s námi kvalitně stavbu vašeho rodinného domu. Od projektu až po předání klíčů k nastěhování budeme s vámi. Svěřte se do našich rukou, šetřete si svůj čas i energii. Postavíme vám rádi dům na míru.

metr2 reality s.r.o.

Klidné bydlení s veškerým komfortem

Uničov je malebné město nedaleko hanácké metropole Olomouc, které vás příjemně překvapí svou nabídkou. Toto poklidné místo je vybaveno veškerou občanskou vybaveností a s velkými možnostmi sportovního vyžití. Město Uničov nabízí klidné bydlení od typického městského shonu.

Lokalita se nachází v těsné blízkosti krásného městského parku s cyklostezkami, dětskými hřišti a naučnou stezkou. Park prošel nedávnou revitalizací. Váš dům tak bude doslova obklopen nádhernou zelení. Přitom pouhých 600 m budete mít na dosah ruky kompletní občanskou vybavenost. Nedaleko se nachází mateřská škola, supermarket, lékárna, základní škola, lékař i zubař. DOMŮ TO BUDE KOUSEK. Pouhých 5 minut z centra města, kde máte na dosah ruky kompletní občanskou vybavenost.

Kontaktujte naše prodejce a splňte si sen o novém domově

Neváhejte a ozvěte se Nadě Čunderlové nebo Michalovi Richtrovi na https://www.metr2reality.cz/nove-bydleni/park-resort-unicov-prodej-stavebnich-pozemku-a-vystavba-rodinnych-domu-v-unicove, celým procesem vás bezstarostně a s úsměvem provedou.