Zdroj: metr2 reality s.r.o.

5
Fotogalerie

Vaše nová adresa: Seznamte se s projektem Nový Lipník, který nabízí byty, dvojdomy i bungalovy

Po úspěšném prodeji prvních dvou etap výstavby projektu Nový Lipník a spoustě spokojených klientů, kteří již bydlí ve svém novém vysněném bydlení, odstartovala výstavba třetí etapy. V rámci ní nabízí investor v pořadí už třetí bytový dům s 30 byty, nové dvojdomy a jako absolutní novinku 14 samostatných bungalovů.

V rámci projektu právě vznikají další nové byty a domy určené k prodeji nebo k pronájmu. Díky své vnitřní rozmanitosti nabízí výstavba široký výběr různých typů nemovitostí pro široký okruh zájemců. U přípravy projektu byl kladen velký důraz na ekonomiku bydlení nejen z hlediska pořizovací ceny, ale i nákladů na provoz a údržbu.

Lokalita projektu Nový Lipník je ideální místo pro moderní bydlení v blízkosti historické části města Lipníku nad Bečvou. Výstavba je situována na jižním mírně svažitém a ohraničeném pozemku zaručujícím dostatek soukromí s pěkným výhledem.

A co říkají o projektu jeho prodejci Radka Můčková a Naďa Čunderlová?

metr2 reality s.r.o.

Projekt Nový Lipník, který si Vám dovolujeme představit, je svým obsahem a charakterem dobrou volbou téměř pro všechny typy klientů. Je ideální pro ty, kteří hledají nové bydlení v cenově a dopravně dostupné lokalitě pod Helfštýnem, a dále například pro ty, kteří hledají zajímavou investiční příležitost – nemovitosti jsou nové, levnější než v krajském městě Olomouc, mají nízké měsíční náklady na bydlení a lokalita má výbornou dostupnost díky bezprostřední blízkosti dopravní tepny.

Po úspěšném prodeji pozemků, bytů a řadových domů v I. a II. etapě aktuálně nabízíme v rámci III. etapy výstavby nové byty o dispozici 1+kk – 3+kk v právě realizovaném bytovém domě, který bude dostavěn do konce roku 2023. Klientům budou byty k dispozici v březnu 2024. Bytový dům disponuje kromě klasických dispozic i netradiční nabídkou – mezonetovými 3+kk se zahrádkou.

Na své nové majitele se rovněž těší 14 bungalovů a dva dvojdomy. Těšíme se, že klienti ocení nízkou tepelnou náročnost budovy, atraktivní velikost zahrady nebo moderní technologii vytápění s využitím FVE panelů.

metr2 reality s.r.o.

Dopravní dostupnost, nákupní možnosti, vzdělávací a pracovní příležitosti, příroda podél řeky Bečva pod jedním z největších hradních komplexů v republice – to je Lipník nad Bečvou.

Více informací najdete na webu projektu www.novy-lipnik.cz.

Máme pro Vás NOVÉ BYDLENÍ! Jsme metr2 reality. Největší prodejce NOVOSTAVEB v regionu.