Video placeholde

Dobrodružství a adrenalin: Divoká Dubaj s Adamem Machem

Oblíbený influencer a milovník letadel Adam Mach navštívil Dubaj, aby nám mohl povyprávět své dobrodružné zážitky. Co v Dubaji zaručeně navštívit? Je možné zažít i low-cost dovolenou v Dubaji, nebo je určená pouze pro luxusní cestovatele? Pusťte si dnešní podcast O všem! a svezte se na vlnách adrenalinu.

Dubaj pro všechny

Vášnivý cestovatel Adam Mach navštívil Dubaj již poněkolikáté, ale stále je co objevovat.

„Z nabídky letět do Dubaje jsem byl opravdu nadšený, protože Dubaj miluji. Poprvé jsem tam byl v roce 2014 a od té doby se rád vracím.“ Adam Mach pokračuje: „Bylo to plné adrenalinu. Zažil jsem nové věci, které jsem nikdy předtím nezažil, a musím říct, že takovou návštěvu Dubaje jsem ještě neměl. Potvrdilo se mi to, co říkám spoustu let, že Dubaj je pro všechny a každý si může vybrat, co tam chce dělat.“ Dovolená v Dubaji se dá prožít v luxusním stylu, jako low-cost nebo i mix.

Bláznivá jízda plná adrenalinu

Dubaj nabízí mnoho adrenalinových zážitků jako The Edge Walk, skok padákem, písečné buginy nebo zipline: „Hodně mě překvapila atrakce The Edge Walk, kde vás vypustí ven z budovy a jste asi ve 220 metrech vysoko, jste připoutáni na pásech, ale máte volné ruce. Dojdete na okraj budovy, kde máte pod sebou celé město. Zipline v Dubaji je úplně něco jiného, než možná znáte z Evropy, protože vás pustí mezi mrakodrapy. Letíte dolů na laně, nad marinou, šel bych na to rád znova,“ vzpomíná Adam na svá dobrodružství. 

Láska k letadlům a vodě

Adam MachAdam Mach | https://www.instagram.com/adammachyt/?hl=cs

Adam hodně cestuje a vždy si pečlivě vybírá letadlo i sedadlo, aby měl pokaždé jiný zážitek. „Měl jsem tu čest, že jsem byl pozvaný aerolinkou Flydubai do jejich kampusu, což pro mě znamenalo hodně. Ukázali mi, jak vypadá cvičení a ostatní věci pro posádku, nic podobného jsem nikdy nezažil.“ Adam chce jít cestou pilota, ale jako Rak si také rád zaplave. „Já jsem obrovským milovníkem, pláží a bazénů, rád plavu a jako Rak miluju vodu,“ směje se Adam a na závěr dodává: „Moc se mi líbil Aura Skypool, což je bazén ve výšce cca dvě stě dvacet metrů, který je po obvodu celé budovy a vy máte nádherný výhled na celou Dubaj. Můžete plavat kolem, dát si drink, jídlo nebo se jen tak slunit na lehátku.“