Zdroj: MODIVO S.A.

Jak vytvořit módní dámský vzhled s bundou bomber?

Praktická bunda na zip s výraznými lemy má za sebou pozoruhodný příběh. V odolné kožené variantě nejprve sloužila válečným letcům, v 60. letech minulého století ji objevila punková subkultura a později i vyznavači hip-hopu. Od 90. let má své pevné místo i v dámské módě. Jak a s čím můžete bomber kombinovat?

Jaké džíny si vzít k bomberu?

Pokud si k dámské bundě bomber obléknete džíny, určitě nešlápnete vedle. Hodí se k ní džíny v jakémkoliv stylu, takže se nemusíte bát experimentů. Vyzkoušejte skinny džíny i volnější varianty a doplňte je teniskami, abyste docílila streatwearového vzhledu. Nebo si pohrajte s kontrasty a zkombinujte černý bomber s bílými kalhotami. Ke světlým džínám, elegantní košili a lodičkám si bomber můžete obléknout i pro formální příležitost. Široký výběr dámských džín různých stylů najdete v obchodě MODIVO.

Líbí se vám bunda bomber v oversize variantě? Pak zvolte těsnější džíny s vysokým pasem, které podtrhnou vaši postavu, a doplňte outfit jednoduchým tričkem s potiskem a sportovními botami. Volnější bomber dobře vypadá i v kombinaci s legínami a oversize tričkem či svetrem. Můžete si k němu vzít také midi sukni a kotníkové boty. Pro letní vzhled zvolte midi sukni s květinovým potiskem a sandály na podpatku.

MODIVO S.A.

Jaké zvolit boty a doplňky?

Pro dokonalý vzhled je klíčové doplnit outfit s bundou bomber vhodnou obuví. Bude přitom záležet na celkovém vzhledu, který chcete vytvořit. Pro neformální příležitosti se hodí tenisky, které výborně doplní oblečení ve volnějším a sportovním stylu. Jestliže hledáte elegantní variantu, zvolte lodičky na podpatku, sandály nebo boty na klínku. Grunge vzhledu dosáhnete kombinací bomberu s kozačkami nebo kotníkovými botami.

Bunda bomber dodá vašemu stylu osobitost a originalitu, kterou můžete ještě podtrhnout výběrem doplňků v souladu s celkovým outfitem. Ke sportovnímu vzhledu zvolte třeba sportovní crossbody kabelku, v chladnějších dnech také beanie čepici či kšiltovku. K elegantnímu stylu se bude hodit kožená kabelka s řetízkem nebo barevně sladěný šátek na krk. Svůj celkový vzhled oživíte také sportovními nebo slunečními brýlemi a šperky.

MODIVO S.A.

Bunda bomber k šatům či sukni?

I přes neformální charakter dokáže bomber skvěle fungovat i jako součást velmi elegantního outfitu. Vyzkoušejte kombinaci s dlouhými šaty a botami s vysokými podpatky. Sportovnějšího vzhledu docílíte spojením oversize bomberu s volnými šaty a teniskami či kotníkovou obuví.

Velmi žensky působí i bomber se sukní. Pokud sázíte na romantický vzhled, sáhněte po sukni s květinovým potiskem, bílé košili a sandálech na podpatku. Elegantně vypadá černý bomber s koženkovou mini sukní a kozačkami a své kreativní založení můžete dát najevo spojením bundy bomber s džínovou sukní a teniskami.

Chystáte se na pracovní schůzku nebo společenskou akci? Pak možná budete chtít vyměnit bomber za klasický dámský trenčkot, který je přeci jen vhodnější pro formální příležitosti. Trenčkoty se podobně jako bombery hodí pro přechodná období a v případě voděodolného materiálu je oceníte i při jarním deštivém počasí.