Zdroj: GIVE Group s.r.o.

Nejlepší elektrokolo? To s doživotním servisem zdarma

Kola nahuštěná, baterie nabitá, brzdy brzdí… Běžnou kontrolu elektrokola jistě zvládnete sami. Ale dopřejete mu i každoroční odbornou prohlídku? Ve specializované prodejně GIVE.cz v Praze-Vysočanech získáte k novému elektrokolu doživotní servis dokonce zdarma.

Pravidelná péče není zbytečnost

„Řada lidí servis elektrokola neřeší, ať již z časového, nebo finančního důvodu a do servisu dorazí až několik let po prodeji. Přitom jde primárně o jejich bezpečnost. Jízda na elektrokole, které několik let nevidělo servis, může být dost nebezpečná,“ vysvětluje Miroslav Menšík, ředitel společnosti GIVE Group.

Pravidelná odborná kontrola nejen zvyšuje bezpečnost jízdy, ale také snižuje náklady na údržbu. Pokud se majitel o elektrokolo moc nestará a za odborníkem vyrazí vždy až po pár letech, bude servis mnohem nákladnější než při pravidelných návštěvách.

GIVE Group s.r.o.

Každoroční servis připraví kolo na sezónu

V GIVE.cz se proto rozhodli vyzkoušet revoluční službu – od 30. března 2023 nabídnou zákazníkům ke každému zakoupenému elektrokolu doživotní každoroční servis zdarma. Nabídka je zatím limitovaná – platí pro prvních 1 000 elektrokol zakoupených v testovacím období.

Každoroční doživotní servis elektrokol zahrnuje důkladnou technickou kontrolu včetně baterie a pohonu, promazání ložisek, vycentrování kol a řadu dalších úkonů. Technici v GIVE.cz tak elektrokolo prakticky připraví na další sezónu, a to zcela zdarma, zákazník platí pouze spotřebovaný servisní materiál.

GIVE Group s.r.o.

Zanedbaná údržba stojí peníze i čas

Technici GIVE.cz servisují každý rok tisíce elektrokol. Řadu z nich přivážejí majitelé po dlouhých letech bez odborné kontroly. Podle Miroslava Menšíka to pro servisní techniky znamená každý rok stovky hodin práce navíc. Také zákazník zaplatí za servis násobně více než při pravidelné péči.

„U elektrokola, které několik let nebylo u odborníka, je často potřeba vyměnit nejen řetěz, ale třeba i kazetu a další díly,“ vysvětluje ředitel společnosti. „Výrobci elektrokol doporučují navštívit specializovaný servis alespoň jednou ročně. Zajistíte tak nejen bezpečnost jezdce, ale pravidelným servisem prodlužujete i životnost elektrokola.“

GIVE Group s.r.o.