Zdroj: Combokin Sp. z o.o.

Ohromující výsledky před a po 2 týdnech používání krému proti vráskám.
Ohromující výsledky před a po 2 týdnech používání krému proti vráskám.
Mgr. Nina Šurbek Fošnarič, odbornice v oblasti farmacie
8
Fotogalerie

Krém proti vráskám, který opravdu funguje. Jaký doporučují odborníci?

V záplavě kosmetických výrobků a značek je obtížné vybrat kosmetiku, která skutečně vyhovuje vašemu typu pleti, opravdu funguje, a navíc neobsahuje nebezpečné a škodlivé látky. Poradíme vám krém, který poskytuje výsledky již po 2 týdnech používání, viditelně redukuje a vyplňuje hluboké vrásky, podporuje přirozenou regeneraci pleti a chrání ji před škodlivými vnějšími vlivy.

Hyaluron evropského původu

Certifikovaná přírodní kosmetika Lux-Factor je hrdá na svůj mimořádně účinný krém proti vráskám Lux-Factor 4D Hyaluron se 100% kyselinou hyaluronovou, která proniká do povrchových a hlubších vrstev pokožky a hydratuje ji zevnitř směrem ven.

Generický hyaluron čínského původu není vždy klinicky testován a hlavně ne s cílem zajistit optimální výsledky. Naštěstí se krém proti vráskám 4D Hyaluron liší od ostatních produktů tím, že obsahuje výhradně 100% přírodní kyselinu hyaluronovou evropského původu, která má jedinečnou kvalitu.

Combokin Sp. z o.o.

Zdravá pokožka je znakem dobré péče

Hyaluron evropského původu bez škodlivých vedlejších účinků dlouhodobě zajišťuje hladký a mladistvý vzhled pokožky a zlepšuje samotnou strukturu pokožky. Kyselina hyaluronová je klíčovou složkou zdravé pokožky a její nedostatek vede ke ztrátě vlhkosti, pružnosti, pocitu napnutí a vzniku vrásek a výrazných linií na obličeji. Tato vynikající složka dokáže vázat velké množství vody a následně se postará o zdravou a pevnou kůži.

Ohromující výsledky před a po 2 týdnech používání krému proti vráskám.Ohromující výsledky před a po 2 týdnech používání krému proti vráskám. | zdraví, krása, pleť, vrásky, krém, Combokin Sp. z o.o.

Výběr správného krému

Po dosažení určitého věku nestačí pro udržení mladistvého vzhledu pokožky jen zdravý životní styl. Právě pokožka na tváři je tou, která je nejvíce vystavena více faktorům, které ovlivňují její předčasné stárnutí. Krém 4D Hyaluron se rychle vstřebá do pokožky, nezanechává mastný pocit, a proto je i dobrým podkladem pod make-up. Díky svým vysoce kvalitním složkám stimuluje regeneraci pokožky. a to již po několika týdnech pravidelného používání.

Ohromující výsledky před a po 2 týdnech používání krému proti vráskám.Ohromující výsledky před a po 2 týdnech používání krému proti vráskám. | Combokin Sp. z o.o.

Doporučují ho i odborníci a farmaceuti

„Patentovaná 4D formule v krému proti vráskám Lux-Factor umožňuje intenzivní přenos účinných látek a jejich průnik i do hlubších vrstev kůže. Proto jsou hluboké i výrazné vrásky v krátké době viditelně zredukovány. Při pravidelném používání se zlepší tón pleti a pokožka se krásně vyhladí. Krém Lux-Factor 4D Hyaluron je klinicky testován, má odpovídající certifikáty a nezpůsobuje nežádoucí vedlejší účinky. I já sama ho používám a vřele ho doporučuji všem, kdo touží po zdravém a mladistvém vzhledu pokožky,“ říká Mgr. Nina Šurbek Fošnarič, odbornice v oblasti farmacie.

Mgr. Nina Šurbek Fošnarič, odbornice v oblasti farmacieMgr. Nina Šurbek Fošnarič, odbornice v oblasti farmacie | Combokin Sp. z o.o.

Fascinuje Lucii Vondráčkovou

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, která letos oslavila již 42. narozeniny, patří mezi známé osobnosti, které si své ráno neumí představit bez péče o pleť s krémem proti vráskám Lux-Factor. Musíme uznat, že vypadá jako třicátnice. „Během natáčení klipů Vzkaz v lahvi a Morfium dostala moje pokožka dost zabrat, tak jsem hledala produkt, který by pokožku uklidnil a nedráždil. Vyzkoušela jsem přírodní krém na obličej Lux-Factor 4D HYALURON, přestala jsem hledat jiné, protože má na mou pokožku mimořádně příznivý vliv. Vzhledem k povaze své práce jsem často nalíčená a právě make-up může pokožku pořádně podráždit. Aplikace krému 4D HYALURON je jednoduchá a rychlá, pěkně se roztírá a rychle vstřebává a moje pokožka je po něm hladká, elastická a zářivá. A můžu dál psát písničky a točit na ně klipy,“ svěřuje se Lucie.

Combokin Sp. z o.o.

30-ti denní záruka

Krém 4D Hyaluron si můžete objednat bez jakýchkoli pochybností. Kosmetická značka Lux-Factor je přesvědčena o účinnosti svého krému a proto všem svým zákazníkům nabízí až 30denní záruku. To znamená, že pokud náhodou nebudete s produktem a dosaženými výsledky spokojeni, můžete nám jej jednoduše do 30 dnů od přijetí balíčku vrátit a společnost Lux-Factor vám vrátí kupní cenu.

Chtěli byste i vy vyzkoušet momentálně nejúčinnější krém proti vráskám na našem trhu, který NENÍ testován na zvířatech?

Právě teď si můžete objednat Lux-Factor 4D Hyaluron krém proti vráskám za akční slevu více než 50 % jen na www.luxfactor.com nebo zavoláním na bezplatné telefonní číslo +420 296 182 861!

Combokin Sp. z o.o.

Speciální sleva pro vás

Jen pro čtenáře tohoto článku jsme si připravili speciální slevu 15 % na celý nákup. Na webové stránce www.luxfactor.com nebo telefonicky: +420 296 182 861 řekněte, že máte slevový kód: RFX15 a hýčkejte svou pokožku za nejlepší cenu. Pospěšte si, kód platí jen do 31. 3. 2023.