Zdroj: vivo Tech GmbH

7
Fotogalerie

Skvělá výbava, výkon a neuvěřitelná kvalita fotografií. Tahle mobilní novinka vás překvapí!

Novinka z oblasti fotomobilů – smartphone vivo X90 Pro – staví na silných stránkách svého předchůdce v oblasti fotografování a natáčení při slabém osvětlení a v noci. Mimo to ale přináší i výjimečnou výbavu a výkon, který se nezastaví před žádnou výzvou.

Společnost vivo přináší na evropský trh třetí generaci prémiových smartphonů zaměřenou na fotografické funkce se zobrazovacím systémem vyvinutým v rámci globálního partnerství společností vivo a ZEISS. Nový vivo X90 Pro nabídne mimořádnou kombinaci hardwaru a softwaru, doplněnou o umělou inteligenci, pro dosažení těch nejlepších výsledků při focení a nahrávání videa.

vivo Tech GmbH

Tento smartphone je bez nadsázky splněným snem všech nadšenců do digitální fotografie. Zadní straně vévodí velké oko, skrývající 50Mpx hlavní fotoaparát spolu s 50Mpx portrétním a 12Mpx ultra širokým fotoaparátem a dalšími doplňkovými senzory pro co nejlepší kvalitu každého záběru. Celou sadu chrání před poškozením odolné sklo Corning Gorilla Glass. V porovnání s modelem X80 Pro nabídne tento model vyšší citlivost na světlo a dokonalejší stabilizaci obrazu, takže zvládnete pořídit dokonale jasné a ostré záběry i ve velmi špatných světelných podmínkách.

Ve spolupráci se společností ZEISS vznikla také celá řada doplňkových funkcí a nastavení uživatelského rozhraní fotoaparátu, se kterými máte téměř neomezené možnosti, jak výkonný fotoaparát využít. Speciální funkce ZEISS Natural Color 2.0 je pak kalibrována tak, aby prezentovala barvy co nejvěrněji a přiblížila pořízené snímky tomu, co při focení vidíte vlastníma očima.

Výkon pro práci i zábavu

Nový vivo X90 Pro je prvním chytrým telefonem v Evropě, který je vybaven platformou MediaTek Dimensity 9200. Tato efektivní a vyvážená čipová sada, která je výsledkem spolupráce společností vivo a MediaTek, umožňuje ve spojení s čipem vivo V2 dosáhnout skóre v benchmarku AnTuTu až 1,26 milionu. Toto spojení také zlepšuje grafický výkon telefonu, což v kombinaci s funkcí Ray Tracing a 120Hz obnovovací frekvencí displeje dává vynikající základ pro všechny uživatele, kteří si rádi zahrají hry i na mobilu.

vivo Tech GmbH

OLED displej telefonu je vyladěn tak, aby na své 6,78palcové mírně zakřivené ploše poskytl co největší pohodlí a nejvěrnější vykreslení barev. Navíc je vyrobený z nového luminiscenčního materiálu, který účinně redukuje modré světlo pro ochranu vašich očí i při dlouhém používání. O chlazení telefonu se postará chladící plocha telefonu složená ze struktury až 24 vrstev pro odvod tepla z procesoru do rámu telefonu, takže se nemusíte bát přehřívání vnitřních komponent.

Zcela nové úrovně dosahuje vivo X90 Pro také v rychlosti nabíjení díky zapojení 120W Dual-Cell FlashCharge. V rychlém režimu nabíjení znovu získáte 50 % energie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani tzv. vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut. Smartphone také podporuje známé 50W bezdrátové nabíjení FlashCharge, které bylo představeno u loňského modelu X80 Pro.

Atraktivní cena

Nový smartphone vivo X90 Pro se v Česku prodává v černém provedení u maloobchodních prodejců za atraktivní cenu 26 999 Kč. Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech.

vivo Tech GmbH