Zdroj: Combokin Sp. z o.o.

Díky tomuto krému už nebudete potřebovat pudr ani korektor

I vy se každé ráno trápíte tím, jak zakrýt všechny nedokonalosti na obličeji? Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký je to pocit vzbudit se s odpočatou pletí, která vypadá zářivě a svěže? S revolučním krémem 4D Hyaluron nyní můžete dosáhnout bezchybného vzhledu pleti, který vás omladí o několik let již po 2 týdnech pravidelného používání. Rozlučte se se suchou a mdlou pletí a vraťte jí zpět pružnost a zářivost.

Nejvyšší čas navrátit své pleti pružnost a jednotný barevný tón

Krém 4D Hyaluron účinně vyhlazuje vrásky a jemné linie v okolí očí, úst a na čele, kterým se po 30. roce života nelze vyhnout. 100% přírodní krém zajišťuje kvalitní hydrataci pokožky a zabraňuje jejímu vysušování. Kromě toho, že krém lze použít ráno i večer, výborně slouží i jako podklad pod make-up. Zapomeňte na obrovská množství pudru a otravné zakrývání všech nedokonalostí na obličeji korektorem, který vám stav pleti jen zhoršuje. Dopřejte své pleti ty nejlepší ingredience, které jsou součástí 4D Hyaluron krému a již po pár týdnech používání bude vaše pleť bezchybná, omlazená a rozzářená. Pudr a korektor se stanou minulostí.

Proč tento krém tak zbožňujeme?

Pokožce na obličeji navrací svěžest a mladistvý vzhled a mimořádně účinně vyhlazuje vrásky. Obsahuje mimořádně kvalitní mandlový olej, který přirozeně vyživuje kožní buňky, stimuluje jejich činnost a tím zlepšuje strukturu pleti a zajišťuje její rovnoměrný tón. Navíc už nebudete více potřebovat denní a noční krém + krém pod oči, neboť 4D Hyaluron krém poskytne vaší pleti celodenní intenzivní péči a jako bonus, redukuje viditelnost tmavých kruhů pod očima. Krém obsahuje jen ověřené a kvalitní složky, které mají opravdu příznivý efekt na pokožku. Díky těmto skvělým účinkům také zjistíte, že už nebudete muset používat pudry a korektory, protože váš obličej bude mít jednotný, rozzářený a svěží vzhled.

Combokin Sp. z o.o.

Jak to funguje?

Mikromolekulární hmoty účinných látek v krému proti vráskám Lux-Factor 4D Hyaluron pronikají do hlubších vrstev pokožky, takže biotickým působením v mezibuněčných membránách vyplní kožní záhyby zevnitř směrem ven. Zajišťují tak přirozený botoxový efekt a mladistvý vzhled pleti. Patentovaná receptura 4D Hyaluron s testovanými složkami stimuluje přirozený proces obnovy epidermy a ideální kombinace účinných látek chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy, takže při pravidelném používání krému 4D Hyaluron je pleť pružná, hydratovaná a rozzářená.

Combokin Sp. z o.o.

Před a po 2 týdnech používání Lux-Factor 4D Hyaluron krému proti vráskám.

LUCIE VONDRÁČKOVÁ o krému Lux-Factor 4D HYALURON

Během natáčení klipů Vzkaz v lahvi a Morfium dostala moje pokožka dost zabrat, tak jsem hledala produkt, který by pokožku uklidnil a nedráždil. Vyzkoušela jsem přírodní krém na obličej Lux-Factor 4D HYALURON a přestala jsem hledat jiné, protože má na mou pokožku mimořádně příznivý vliv. Vzhledem k povaze své práce jsem často nalíčená a právě make-up může pokožku pořádně podráždit. Aplikace krému 4D HYALURON je jednoduchá a rychlá, pěkně se roztírá a rychle vstřebává a moje pokožka je po něm hladká, elastická a zářivá. A můžu dál psát písničky a točit k nim klipy.

Combokin Sp. z o.o.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA POUZE PRO VÁS

Dáme vám 15% slevu na celý nákup. Použijte kód: REFLEX15 a získejte krém za nejnižší možnou cenu. Pozor – akce je časově omezená a platí pouze do čtvrtka, 9. února 2023. Objednávku si můžete vytvořit na telefonním čísle: +420 296 182 861 nebo na stránce www.luxfactor.com.

Chtěli byste vyzkoušet nejlepší omlazující krém Lux-Factor 4D Hyaluron, ale nevěříte online nakupování?

Nebojte se, protože značka Lux-Factor si je tak jistá kvalitou svých produktů, že vám vrátí peníze do 30 dnů, pokud s produkty nebudete spokojeni. Krém si můžete objednat za akční cenu se slevou na www.luxfactor.com nebo na čísle +420 296 182 861.

Combokin Sp. z o.o.