Zdroj: Depositphotos.com

Premier League se vrací! Podepíše se na favoritech mistrovství světa?

Ten nejlepší fotbal v tomto roce nekončí s finále mistrovství světa v Kataru. Hned dva dny po Vánocích nás čeká tradiční Boxing Day v rámci 17. kola Premier League! A právě v tento den se střetne většina špičkových týmů anglické nejvyšší fotbalové soutěže. Podepíší se reprezentační starty jednotlivých hvězd na výkonech favoritů nebo se žádného většího překvapení nedočkáme? Jedno je jisté. Ani o svátcích se fotbaloví fanatici nudit nebudou.

Fotbalový program 26. prosince odstartuje zápasem mezi Brentfordem a Tottenhamem. Kohouty z Londýna opustila celá řada hráčů kvůli MS v Kataru v čele s Heung-Min Sonem či Brazilcem Richarlisonem. Je otázkou, zdali se některý reprezentant v sestavě Tottenhamu vůbec objeví. Pokud opory ze světového šampionátu nenastoupí, mohou mít Spurs velké problémy i s desátým celkem Premier League.

Velký otazník visí také nad formou Liverpoolu, který se střetne s Aston Villou. Výkony Reds jsou letos dosti nevyrovnané, a proto se i zde můžeme dočkat překvapení. I Liverpool vyslal na mundial řadu svých opor, a tak zde také visí otazníky nad jejich starty i nad jejich samotnou formou. Vsaďte si na tento zápas se speciálním bonusem.

Boxing Day uzavře derby mezi Arsenalem a West Hamem United. Gunners jsou velkým překvapením této sezóny a v čele Premier League disponují již solidním náskokem pěti bodů na druhý Manchester City. Naopak West Ham s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem se nachází na spodních příčkách tabulky a marně zatím hledá formu z loňského ročníku. Velkou výhodou West Hamu může být fakt, že většina základní sestavy si nyní mohla odpočinout. Na MS totiž odcestoval jen kapitán Hammers Declan Rice. Možná se tak tento odpočinek stane opožděným vánočním dárkem, který umožní Kladivářům ukořistit nějaké body.

Ve sportovním servisu bookmakerů Fortuny si již nyní můžete prohlédnout statistiky ke všem zápasům Boxing Day i celého 17. kola Premier League.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.