Zdroj: Horizon Holding

4
Fotogalerie

Luxusní vila kousek od Prahy? Dá se pořídit rozumně díky vstřícnému financování

Koupě vlastního domu představuje velké životní rozhodnutí, na které je obvykle nutné mít předem připraveny odpovídající peněžní prostředky či domluvenou hypotéku. Developerská společnost Horizon Holding umožnuje zájemcům o domy ve Statenicích využít vstřícnou formu financování. Největší částka za dům ve výši 85 % kupní ceny se hradí až po kolaudaci, což jsou zhruba dva a půl roku od zahájení výstavby.  

Rodinné bydlení v klidném místě

Rezidenční projekt Aura Statenice vyroste 4 kilometry za současnou severní hranicí hlavního města Prahy v malebném údolí Únětického potoka. Lokalita má dobrou dopravní dostupnost centra metropole i okolní přírody. Návrh mezinárodního architektonického studia Siebert+Talaš zahrnuje 79 rodinných domů s mimořádně velkými pozemky. V zajímavém urbanistickém celku, který využívá slepých ulic k vyloučení tranzitní dopravy, je kladen vysoký důraz na soukromí, klid a bezpečí budoucích rezidentů.

Horizon Holding

Prodej domů u Prahy je už zahájený a lze tedy vybírat podle velikosti pozemku, případně podle velikosti domu. Oblíbenou rodinnou dispozici 5+kk využívají vily označené Popular a Grande, které se od sebe liší podlahovou plochou. První jmenovaný typ má 171 m2 obytného prostoru, druhý nabízí 264 m2 s celkovou výměrou pozemku přibližně 1000 m2. V nabídce najdou zájemci také nemovitosti pojmenované Modern s dispozicí 5+1, ve kterých je kuchyň s jídelnou příjemně oddělena od obývacího pokoje. Samozřejmostí je garáž s přímým vstupem do domu, samostatná walk-in šatna u dveří nebo rodičovská ložnice s en-suite koupelnou a vlastním místem pro oblékání. Jedinečnou variantu pro náročné a početné rodiny představují vily Exclusive, které s užitnou plochou 330 m2 a dispozicí 6+kk zajistí opravdový prostorový komfort všem členům domácnosti. Domy jsou energeticky úsporné a zcela nezávislé na plynu díky tepelnému čerpadlu vzduch-voda. Nicméně pokud preferujete plyn například pro vaření, můžete ho využívat také, protože je na hranici pozemku navedený.

Horizon Holding

Majoritní část platby až po kolaudaci domu

Moderní vily ve Statenicích by neměly uniknout pozornosti nikoho, kdo se zajímá o koupi luxusní nemovitosti. S přihlédnutím k dnešní ekonomické situaci a realitě s výší hypoték je vstřícné financování postavené na rezervačním poplatku 200 000 Kč, který je součástí kupní ceny. Termín jeho uhrazení je do 10 pracovních dní po podpisu rezervační smlouvy. Částka ve výši 15 % z kupní ceny je splatná po podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí. Zbytek finančních prostředků zaplatí rezidenti až po kolaudaci těchto designových vil, která je plánovaná za 2,5 roku od zahájení výstavby.