Zdroj: freepik.com

Toužíte po nejrychlejším načítání e-shopů? Známe řešení!

ZONER inShop je moderní řešení pro komplexní tvorbu vašeho e-shopu s nejvyšší rychlostí načítání obsahu. Nabízí rozsáhlé možnosti přizpůsobení a modernizované prostředí pro správu e-shopu. To vše nyní na 30 dní zdarma!

Na rychlosti načítání e-shopu záleží!

Rychlost načítání zvyšuje konverzní poměr vašeho e-shopu a posouvá váš e-shop na vyšší pozice ve výsledcích vyhledávání.

Průměrná doba načítání konkurenčních systémů může být až několik vteřin. Vedle toho se inShop často dostává i pod jednu vteřinu. Přičemž zvyšující se počet položek v e-shopu tuto rychlost neovlivňuje.

Výjimečně snadný!

Jednotlivé licence inShopu obsahují zdarma desítky doplňků a funkcí pro snadnější vývoj a správu vašeho projektu. Veškeré tarify jsou navržené k tomu, aby vyhovovaly potřebám různých typů e-shopu. K administraci produktů slouží intuitivní webmanager. Pro náročnější úpravy můžete využít Offline manager, ve kterém lze pracovat i bez přístupu k internetu.

Individuální řešení & podpora

ZONER inShop poskytuje ideální řešení přesně podle vašich potřeb. Profesionální vývojáři jsou připraveni provést jakékoliv úpravy tak, aby výsledný e-shop vyhovoval vašim specifickým požadavkům. Váš internetový obchod můžete mít doslova na míru.

Výběr z několika tarifů a 30 dní od registrace zdarma

Spusťte svůj úspěšný internetový obchod během několika minut. Na výběr máte z několika tarifů. ZONER inShop si můžete vyzkoušet zdarma bez omezení na 30 dnů. Po vypršení zkušební doby si můžete zvolit některý z placených tarifů.

Ke každému nově zakoupenému tarifu inShop nyní dostanete zdarma nejpopulárnější doménu v České republice s koncovkou .CZ.

Jak na domény a proč vybrat .cz

O úspěšnosti webové stránky rozhoduje už výběr doménového jména. Provozování webu na vlastní doméně přináší jistotu, že ho zákazníci najdou vždy na stejné adrese, a to třeba i po změně poskytovatele hostingu. To samé platí pro e-mailové adresy. Dokonce i freemailové služby dnes umožňují propojení schránky s vlastní doménou.

Nejrozšířenější doménou v České republice je národní doména s koncovkou .cz. Takovým doménám dávají přednost jak čeští uživatelé při vyhledávání informací na internetu, tak i vyhledávače při zobrazování odpovědí na hledaný dotaz. Proto bývá doména .cz nejlepší volbou. Pokud si zájemce o doménu neví s jejím výběrem rady, může se obrátit přímo na registrátora domén, nebo využít doporučení a tipy na jeho webových stránkách.

Kdo už doménu s koncovkou .cz má, měl by si na www.nic.cz/overeni pravidelně jednou za rok ověřovat správnost svých kontaktních údajů evidovaných v doménovém registru. Držitelé více domén pak ocení bezplatnou službu Doménový prohlížeč (www.domenovyprohlizec.cz) umožňující správu všech .cz domén přehledně na jednom místě.

Správcem domény .cz je sdružení CZ.NIC, které se věnuje také osvětě v oblasti doménových jmen, internetové bezpečnosti a podpoře nových technologií a projektů užitečných pro internetovou infrastrukturu v České republice i ve světě.