Zdroj: ŠkoFIN s.r.o.

Za volantem bez starostí? Zkuste auto „na operák“

Ruce umazané od motorového oleje mohou být pro někoho skvělým odreagováním. Většina z nás si ale raději vychutná požitek z jízdy nebo ocení praktičnost automobilu na cestách za zábavou a relaxem. V České republice se proto čím dál více prosazuje pořízení vozu formou operativního leasingu, se kterým mnohé starosti spojené se servisem a údržbou vozu za vás vyřídí leasingová společnost. „Operák“ od Volkswagen Financial Services vám tak ulehčí od starostí.

Váš vysněný automobil je díky operativnímu leasingu od Volkswagen Financial Services dosažitelný i bez vstupní investice. Nemusíte mít tedy naspořenou určitou částku na pokrytí akontace. To je důležité zejména dnes, kdy není prozíravé vydat se najednou ze všech úspor.

Operativní leasing přitom není nic jiného než dlouhodobý pronájem vozu s výhodnými podmínkami. U společnosti Volkswagen Financial Services platíte předem stanovenou měsíční částku, zatímco společnost automobil nadále vlastní.

Každých pár let nové auto

Řada řidičů ocení, že je možné po uplynutí smluvní doby, například po dvou až čtyřech letech, auto vyměnit za jiné a jezdit tak stále v novém. Pokud vás baví zkoušet nová auta nebo je měnit v případě změny životní situace – například když se rozroste rodina – pak je „operák“ to pravé řešení pro vás.

Technologie, design a bezpečnostní prvky se rychle vyvíjí. Možnost získat pravidelně nové auto podle svých představ vám dává právě operativní leasing. Pro někoho je navíc také atraktivní pořídit si díky operativnímu leasingu auto z cenové kategorie, na které by jinak neměl dostatek prostředků.

ŠkoFIN s.r.o.

Servis i pneu v ceně

Operativní leasing Volkswagen Financial Services je řešením i pro ty řidiče, kteří si uvědomují cenu svého času a nechtějí řešit starosti spojené se servisem a údržbou automobilu. Volkswagen Financial Services totiž za ně zajistí výrobcem předepsané prohlídky i další servisní zásahy prováděné v autorizovaných servisech. A samozřejmostí je i výměna pneumatik, jejich nákup, montáž, demontáž, vyvážení a v případě zájmu i uskladnění.

Nezatěžují vás ani pojistné smlouvy. Administraci škodní události od hlášení až po závěrečné vypořádání opět za řidiče vyřídí Volkswagen Financial Services.

Vše je tedy vyřešeno již v rámci „operáku“. Jediným nákladem pro vás jsou tak měsíční leasingové splátky, které si můžete dát do nákladů. Dokonce i přihlášení vozu za vás leasingovka vyřeší.

Asistence a pomoc při karambolu

A operativní leasing oceníte i v situacích, které nechodí po horách, ale po lidech… Pokud vás tedy na vašich cestách auto „vyšplouchne“ a bude stávkovat, tak na „operák“ je spolehnutí. Jeho součástí je totiž silniční asistence – okamžitá pomoc na cestách při nepojízdnosti vozidla z důvodu poruchy, a to nejen u nás, ale v celé EU – v režimu 24/7. V ceně leasingu je také možnost využit náhradního vozidla i ubytování v hotelu.

Zajímá vás víc? Navštivte www.vwfs.cz a vyberte si svůj vysněný vůz na operativní leasing už dnes.