Zdroj: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Jednoduchý tip, jak na fotky a videa v profesionální kvalitě. vivo X80 Lite je tady!

Taky jste vždy záviděli profesionálním tvůrcům jejich práci, kdy na jediné fotce či krátkém videu dokážou zachytit naprosto dechberoucí momenty? Pokud toužíte po stejně kvalitních snímcích, nemusíte s sebou všude tahat těžkou techniku. Stačí vám jeden smartphone s duší fotografa.

Ty tam jsou doby, kdy jsme kromě telefonu do přírody nebo na rodinné oslavy nosili zvlášť ještě fotoaparát a ideálně také kameru. Kdy jsme se báli, aby v místnosti bylo dost světla, protože jinak nám místo krásného snímku vznikne jenom nejasná šedá šmouha. A fotku s přáteli nám musel vždycky vyfotit někdo jiný. Díky neustálému vývoji technologií mohou dnes vaše snímky vypadat jako od profesionálního fotografa. Vy přitom budete vědět, že jste je zvládli vyfotit sami jen se smartphonem v ruce.

vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Nový chytrý telefon vivo X80 Lite přináší ve svém elegantním tenkém těle schopnosti profesionálního fotografa. Jeho hlavní zbraní na lovu za perfektním záběrem je zadní 64Mpx fotoaparát s optickou stabilizací obrazu, který dokáže minimalizovat případně rozmazání při focení a natáčení videí. Navíc zvládne i delší dobu expozice, což vám umožní pořídit jasné fotky a videa i za zhoršených světelných podmínek. Podzim a jeho brzké stmívání mají tedy smůlu, vy jedete dál a ve dne i v noci můžete natáčet videa a fotit co hrdlo ráčí. Samozřejmostí je také celá řada režimů focení, které usnadňují nastavení fotoaparátu pro ještě vyšší kvalitu pořízeného materiálu.

Milovníky selfie snímků nadchne přední 50Mpx fotoaparát s automatickým ostřením a speciálním AI HD algoritmem pro ještě ostřejší fotografie. V kombinaci s režimem Noční portrét pak budete mít jistotu, že vaše selfie fotky a videa budou vždy dokonalé bez ohledu na denní či noční dobu.

vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Dostatečný výkon poskytuje smartphonu výkonný procesor MediaTek Dimensity 900 v kombinaci s rychlou operační pamětí. Díky tomuto spojení spustíte i ty nejnáročnější aplikace a hry bez zbytečného zdržování. Příjemným bonusem pro věčně zaneprázdněné uživatele je pak rychlé 44W nabíjení FlashCharge, díky kterému nabijete telefon na 61 % výdrže už za půl hodiny.

Třešničkou na dortu je pak zadní skleněný panel, který reaguje na UV záření a zobrazuje pod různými úhly různé barvy od zlaté po červenooranžovou. Díky této vlastnosti bude vivo X80 Lite vždy originálním módním doplňkem ve vaší kapse.

Výhodná cena

Model X80 lite si mohou zákazníci pořídit do 2. října v časově omezené slevě za 9 999 Kč. K nákupu obdrží fotbalový míč vivo jako dárek. Proč míč? Vivo je totiž hrdým partnerem mistrovsví světa, které proběhne letos v listopadu v Kataru. Po zvýhodněné akci bude model k dispozici za standardní cenu 10 999 Kč.

vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech.