Zdroj: Manfred Schöner

6
Fotogalerie

Kde nakoupit nový vůz spolehlivě a bezpečně? Vybírejte pečlivě

Přemýšlíte o koupi nového vozu a nevíte, komu své finance svěřit? Vždy se vyplatí zvolit prověřeného a spolehlivého partnera. Nejen, že vám dokáže nabídnout daleko lepší servis a splnit vaše požadavky, ale vyhnete se i případným problémům do budoucna. V Karlovarském kraji takového mají. Je to autosalon Manfred Schöner.

30 let na českém trhu

Autosalon Manfred Schöner byl založen už v roce 1992 a jeho cílem bylo vybudovat v Karlovarském kraji síť autosalonů značek koncernu Volkswagen. To se podařilo a dealerství Manfred Schöner aktuálně představuje 6 autosalonů ve všech okresních městech kraje, tedy v Karlových Varech, Sokolově a Chebu, nabízejících komplexní služby pro řešení mobility i servisních služeb. V Karlových Varech jsou to autosalony ŠKODA a ŠKODA Plus, v Sokolově naleznete značku SEAT, CUPRA, ŠKODA a Das WeltAuto a v neposlední řadě v Chebu jsou to autosalony ŠKODA, Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy.

Špičkový servis i moderní prostředí

Letošní 30. narozeniny se rozhodl oslavit autosalon dárkem především pro své zákazníky. Nadělil jim proto nejmodernější prostředí provozoven dle nejnovějších architektonických standardů koncernu, které doplnil širokou nabídkou kvalitních prodejních i komplexních poprodejních služeb. A to není vše!

Zákazníci si mohou nově užívat také věrnostního programu výhod MyCard. Majitelé vozů Volkswagen, SEAT, CUPRA, Volkswagen Užitkové vozy a Das WeltAuto (fyzické osoby) mají nyní skvělou příležitost získat tuto zákaznickou kartu, která je vázaná na konkrétní vozidlo, a v rámci nového programu přináší spoustu výhod. Dalším z řady dárků  jsou servisní balíčky Service a Service Plus pro modely značek SEAT a CUPRA, kdy zákazník při koupi svého nového vozu, například u modelu SEAT Ibiza, získá Servisní balíček na 5 let /60 000 km pouze za 2.800 Kč. Pro model CUPRA Born, pak dokonce všechny Servisní balíčky Service zdarma. Pro zájemce o koupi vozu značky Volkswagen, pak při výběru ze skladových vozů také Servisní balíček na 5 let /60 000 km zdarma. Při koupi vozu Volkswagen Užitkové vozy, pak akční zvýhodnění ceny všech Servisních balíčků až o 30 000 Kč.

Manfred Schöner

Seznamte se s CUPRA

Že jste o této značce ještě neslyšeli? Nevadí. Značka CUPRA byla založena v roce 2018 několika nadšenci, kteří chtěli změnit status quo. Její ambicí je nově definovat moderní sportovnost.

Prvním vozem, který ztělesňoval ambice a charakter této značky v roli vyzývatele, bylo SUV CUPRA Ateca a ve svém segmentu se jednalo o jedinečný model.

O dva roky později představila značka CUPRA „krále Leonů“, CUPRA Leon. Byl to první model značky s rozsáhlou nabídkou výkonných motorů a první elektrifikovaný model CUPRA díky vysokovýkonnému plug-in hybridnímu pohonu.

Poté následoval první samostatný model, CUPRA Formentor. Crossover SUV je obrovským úspěchem. Doposud bylo na celém světě dodáno zákazníkům již téměř 100 000 vozů. Formentor je v současnosti nejprodávanějším modelem společnosti.

V dalším kroku byl uveden model CUPRA Born. První 100% elektromobil, který dokonale snoubí elektrifikaci se sportovními výkony. Ale tyto vozy jsou jen jednou částí příběhu.

Chcete si vyzkoušet modely značek koncernu Volkswagen na vlastní kůži? Vyrazte do některého z šesti autosalonů Manfred Schöner a přesvědčte se o jejich kvalitách sami!