Lewis Hamilton propadl pletenému oblečení

Lewis Hamilton propadl pletenému oblečení Zdroj: Profimedia

Lewis Hamilton propadl pletenému oblečení
Plete celé Česko
Lewis Hamilton propadl pletenému oblečení
3
Fotogalerie

Fandí Legenda F1 Lewis Hamilton akci Plete celé Česko? Už má opletenou i hlavu

Ještě než začala nedělní Velká cena Belgie, upoutal na sebe pilot Mercedesu Lewis Hamilton pozornost médií i sociálních sítích svým… specifickým výběrem oblečení. Zářivě růžová pletená kukla s výraznými kopretinkovými vzory nevyzařuje zrovna auru „esa za volantem”. Ale kdo ví? Třeba se jen Hamilton chystá na zimu počesku. 

„Vypadá to jako něco, co mu ušila jeho babička. On jí slíbil, že si to vezme na nějakou speciální událost a teď to musí nosit,” komentoval Hamiltonův výběr outfitu fanoušek na sociálních sítích. Myšlenka sice hezká, ale realita je mnohem prozaičtější. Přestože růžová kukla s kytičkami působí velice domácky, je to výtvor prestižní módní značky.

Hamilton v minulosti spolupracoval se značkami Versace či Valentino, tenhle nejnovější výstřelek je ale od GCDS, italského streetwearového studia. Guliano Calza Design Studio mimochodem běžně prodává pletené svetry v přepočtu za asi dvanáct hadrů. Kolik stojí pletená maska si můžeme jenom představovat, jelikož zatím není v prodeji. Dosud se objevila jen na módní přehlídce pro sezónu podzim/zima 2022/3. Jestli je to něčím lepší než pletená čapka od babičky, to už je asi na vkusu každého z nás.

Pleteme všichni

Důležité je nicméně zmínit, že na Velké ceně Belgie nakonec nebyla důležitá pletená kukla, ale to, že se sir Lewis pletl pod kola jiným jezdcům. Hned v prvním kole chtěl při manévru předjet Fernanda Alonsa a stálo ho to závod. Sám Alonso, který se kvůli tomu, jak tedy sám tvrdí, propadl na páté místo, nešetřil v kokpitu nadávkami. Což znamená, že fotky Hamiltonovy parády před závodem asi neviděl. Jinak si nedovedu představit, proč by to nezmínil. 

Na druhou stranu má recht a možná je jen ohleduplný. Jednak, kdo si co nosí je jeho věc, ale hlavně budeme na podzim nosit pletené věci všichni. Ostatně předsedkyně Poslanecké sněmovny a strany TOP 09 už se nechala slyšet, ať si případně natáhneme další svetr, až nám na podzim bude zima. Ne jestli… Až. 

I proto jsme v Reflexu vyhlásili soutěž PLETE CELÉ ČESKO! Tak pojďte plést s námi. Třeba to u vás dopadne lépe než u Lewise Hamiltona.