audiokniha

audiokniha Zdroj: Shutterstock

Milujete audioknihy? Vyhrajte přístup k bezplatným audioknihám. A nejen to!

Máte všeobecný přehled? Milujete vědomostní soutěže? Tak to si bezesporu zamilujete mobilní aplikaci Kvízuj, díky které můžete vyhrávat různé ceny. V současnosti se tam hraje o 90denní přístup do Audioteka Klubu, díky kterému se mimo jiné dostanete k více než 1000 bezplatných audioknih!

Partnerem kvízové soutěže je Audioteka Klub

Tisíce audioknih a exkluzivní obsah najdete v předplatném Audioteka Klub. Součástí předplatného je také přístup k více než 1000 titulům, které můžete poslouchat bezplatně. Další audioknihy pořídíte s 20% slevou. Zakoupené audioknihy můžete sdílet s rodinou!

 

Soutěžte v aplikaci Kvízuj

Kvízuj je zbrusu nová česká soutěžní aplikace, ve které můžete každý den hrát, neboli kvízovat, o reálné peníze a jiné odměny. Nejlepší je, že kvízovat můžete odkudkoli a zcela zdarma, takže se do toho můžete pustit klidně teď hned. Kromě denních kvízů v 6 kategoriích (věda, umění, historie, geografie, sport a různé), na vás v aplikaci čekají také týdenní slosování a sponzorované soutěže. Pokud se vám podaří vykvízovat určitý počet bodů, tak se každý týden automaticky dostáváte do slosování o parádní ceny! Ve sponzorovaných kvízech pak získáváte šanci vyhrát některou z předem oznámených odměn.

Soutěžte o 90denní přístup k autioknihám

  1. Stáhněte si Aplikaci Kvízuj pro iOS zde a pro Android zde.
  2. Najděte si v aplikaci Kvízuj soutěž, která probíhá ve spolupráci s Audioteka Klubem.
  3. Soutěžte od 13. 6. - 19. 6. 2022!

Jaké jsou výhry?

90denní členství v audioknižním předplatném Audioteka Klubu!

.. | AUDIOTÉKA.CZ

Stáhněte si Aplikaci Kvízuj (pro iOS zde a pro Android zde) a soutěžte!

18+ / Soutěže se mohou účastnit osoby starší 18 let.