Zdroj: Audioteka.cz

Startuje „Červen měsíc audioknih” a přináší tituly se slevou až 60 %

Co týden, to zhruba čtyřicet audioknih za zvýhodněnou cenu 149 Kč za kus. To je nabídka, se kterou letos v rámci tradiční červnové akce přichází Audioteka, největší audioknižní platforma v Česku. U mnoha titulů tak ušetříte více než polovinu původní ceny. Včetně bestsellerů napříč žánry.

Mix titulů, který Audioteka zvolila do speciální červnové nabídky, je velmi pestrý. Vybere si v podstatě celá rodina. Výrazné zastoupení mají dlouhodobě nejoblíbenější žánry – detektivky, thrillery, fantasy a sci-fi. Nechybí ani tituly věnované osobnímu rozvoji, biografická díla a samozřejmě také pohádky. Nabídka se bude měnit každý červnový týden, proto se vyplatí web Audioteky sledovat průběžně.

Špičkoví interpreti a pohodlný poslech v aplikaci

K poslechu zakoupených titulů využijete aplikaci Audioteka, která má řadu užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose nebo podpora Apple Car Play i Android Auto. Loni navíc přibyla možnost ovládání přes hodinky Apple Watch nebo s podporou Alexa. Audioknihy lze stáhnout v mp3 formátu pro poslech offline. Vás i děti tak zabaví třeba během dlouhé cesty na dovolenou.

Než si titul pořídíte, můžete se v bezplatně dostupné ukázce sami přesvědčit, zda vám jeho zpracování vyhovuje. Do červnové akce jsou zařazeny audioknihy připravené ve spolupráci se špičkovými interprety, například Libuší Šafránkovou, Jenovéfou Bokovou nebo Janem Kanyzou.

Právě ti namluvili audioknihy, které si za zvýhodněnou cenu pořídíte hned první červnový týden.

Stephen King: Pan Mercedes

Audioteka.cz

Kdo je v téhle hře kočka a kdo myš? Detektiv ve výslužbě Bill Hodges asi nikdy nezapomene na masakr před pracovaní agenturou, kdy maskovaný řidič v ukradeném Mercedesu úmyslně najel do fronty nezaměstnaných. Po letech mu přichází vychloubačný dopis, jehož pisatel se k vraždě přiznává. Bill se rozhodne případ znovu otevřít. Doufá, že tak zabrání ještě horšímu krveprolití... Ale netuší, co ho to bude stát. Příběhu, který vám nedá spát, propůjčili své hlasy Jan Kanyza a Kajetán Písařovic.

James Rollins: Černý řád

Audioteka.cz

Ničivý požár. Vražda odhalující plán na krádež Bible, která kdysi patřila otci evoluční teorie Charlesu Darwinovi. A záhada, jejíž kořeny sahají k nacistickému Německu a obludným pokusům v laboratoři kdesi v Polsku. Takový je rámec napínavého thrilleru s ústřední postavou Graye Pierce – velitele SIGMA Force, elitní jednotky amerických vědců a vojáků ze Zvláštních sil. Podaří se mu odhalit sto let starý plán, který hrozí likvidací společenského řádu? Zjistěte v poutavé interpretaci Jiřího Schwarze.

Markéta Lukášková: Losos v kaluži

Audioteka.cz

Cynická Bára není typ holky, která se ráno probudí se sexy rozcuchem, protáhne se a na první pokus vyfotí selfie, za kterou hned dostane 200 lajků. Je spíš ten typ holky, která se bojí podívat se na sebe do zrcadla, a pak taky na zůstatek účtu i do lednice. Její život se otočí vzhůru nohama, když jí umře babička a „odejde do nebe“. Bára ale zjistí, že smrtí nic nekončí. Naopak jí všechno začíná... Zážitek z příběhu umocňují hlasy Libuše Šafránkové a Jenovéfy Bokové. 

Iniciátorem akce „Červen měsíc audioknih“ je americká Asociace vydavatelů audioknih (APA). Audioteka se do ní zapojí již pátým rokem. Tituly, které při této příležitosti nabídne za zvýhodněnou cenu, najdete zde.