Zdroj: iStock

Už jste vyzkoušeli skupinové sázky? Nabízejí skvělou zábavu i možnost vyhrát miliardy

Skupinové sázky od Sazky nabízejí možnost vsadit si s přáteli i úplně cizími lidmi. A ve Sportce a Eurojackpotu pak můžete společně vyhrát miliony i miliardy.

Máte kamarády, se kterými vyrážíte na kola či na ryby, chodíte s holčičí partou na kafe, při sportování jste nerozlučný kolektiv anebo máte skvělý tým v práci? A co byste řekli na možnost, že se z každého z vás stane milionář? Se skupinovými sázkami od Sazky se vám to může splnit třeba už tento týden.

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů

Historie skupinového sázení je u nás opravdu zakořeněná - sázeli už naši tátové s kolegy v práci, ale třeba i kamarádi na chatách. Tradice „skupinovek“ se na mnoha místech drží dodnes. Například v jedné středočeské hospůdce se pravidelně scházejí kamarádi, kteří nad tatarákem s topinkami každý týden vyplňují tiket na nedělní slosování oblíbené Sportky.

Skupinové sázení nyní i na internetu

„Čísla vždy zaškrtáváme vlastní a s jejich výběrem nám pomáhají kostky. Miliony jsme zatím netrefili, ale radost máme z jakékoliv výhry,“ uvedl jeden z party sázejících. Nejen jeho před časem potěšila nová možnost sázení, kterou Sazka spustila.

Jde o skupinové sázky Sportky a Eurojackpotu, které si vsadíte pohodlně přes internet na mobilu i v počítači anebo v mobilní aplikaci Sazky pro Android a iOS. „Díky skupinovým sázkám si teď můžeme podat společně tiket i v případě, že je někdo nemocný,“ chválí si muž ze Středočeského kraje.

Stahujte zdarma aplikaci Sazky

V rámci skupinového sázení jsou také vždy ve hře doplňkové hry, což je pro vás velká výhoda. Při správné kombinaci na tiketu získáte celou hlavní výhru včetně bonusové složky. V případě Sportky je to jackpot i Superjackpot, tedy desítky milionů, ale často i přes 100 milionů, u Eurojackpotu jde i o miliardy.

Volíte počet sloupců, výši vkladu i podíl

A jak skupinové sázení vypadá v praxi? Pokud vytváříte novou sázenku, nejprve vybíráte počet vsazených sloupců, ale také cenu, velikost minimálního vkladu a počet podílů. V obou loteriích jsou velikosti tiketu, z nichž volíte, označeny od S do XXL s tím, že čím větší sázenka, tím víc sloupečků je ve hře.

Dále vybíráte, jestli půjde o soukromou sázenku pro vás a vaše kamarády či kolegy. Jim ji také můžete sdílet přes e-mail nebo sociální sítě. Druhou možností je veřejná sázka, ke které se na Tržišti sázenek mohou přidat i neznámí hráči.

Vsaďte si na Tržišti sázenek

Skupinová sázenka se vsadí v momentě, kdy jsou zakoupené všechny dostupné podíly. Svůj podíl můžete v průběhu čekání na naplnění navýšit nebo sázenku sdílet s přáteli, a urychlit tak její vsazení. V případě, že by se skupinová sázenka přesto nenaplnila a nevsadila, peníze vám budou vráceny na herní účet u Sazky a vy je můžete investovat třeba do další skupinové sázenky. Podrobný návod najdete ve videu na tomto odkazu.

Více sloupců, více šancí, více výher

Na skupinovém sázení je také skvělá skutečnost, že čím více vsadíte sloupečků, tím vyšší je pravděpodobnost, že právě na vašem tiketu bude výherní kombinace čísel. To ve svůj prospěch před časem využila parta 50 kamarádů a známých v jednom finském městečku. Díky tomu, že trefili správnou kombinaci, tak každý z nich bral fantastických 47,6 milionu korun.

Stejný příběh můžete nyní zažít i vy a vaši přátelé díky skupinovým sázkám od Sazky. Pro společné sázení je nutná registrace na stránkách Sazky, za pár minut ji ale zvládnete třeba i z pohodlí domova. Registraci už máte? Poté můžete skupinovou sázku hned vyzkoušet, stačí kliknout na tento odkaz.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.