Zdroj: Shutterstock

Objevte 7 důvodů, proč sledovat zimní olympiádu online

Největší sportovní svátek světa je zase tady! Letošní olympiáda v Pekingu začíná 4. února a soutěžit se bude o 109 sad medailí v 15 sportovních disciplínách. Závodit budou ti nejlepší z nejlepších, takže o epické výkony rozhodně nebude nouze! Podívejte se na 7 důvodů, proč je sledování olympiády na SledovaniTV ještě lepší zážitek.

1. Neunikne vám žádný okamžik

Mezi námi a Čínou je 7hodinový posun, proto všechny sportovní akce začínají nezvykle v brzkých ranních hodinách a končí kolem 15. hodiny našeho času. V dobách Nagana jste si prostě museli nařídit budík. O 24 let později se můžete pořádně vyspat a pustit si přenos až ve chvíli, kdy sami chcete. Až 7 dní zpět!

sledovanitv.cz

2. Můžete se dívat kdekoliv

Na televizi dnes už nemusíte koukat jen v televizi. Dívat se můžete v celé řadě zařízení. Od klasické televize přes počítač až po mobil. Takže se na sportovní přenosy můžete dívat třeba na mobilu cestou do práce nebo si je pustit v práci na svém počítači.

3. Televizi si s sebou vezmete i na hory

První půlka února je ideální pro zimní sporty. Koneckonců, právě proto se odehrává v Pekingu ta událost, na kterou se všichni těšíme. Dřív byste si museli vybrat. Buď si zajet na pořádnou lyžovačku, nebo si pustit olympijský turnaj. S IPTV je to jednoduché. Televizi si s sebou vezmete kamkoliv, třeba i na hory. Krkonoše i Alpy. SledovaniTV funguje v celé EU.

sledovanitv.cz

4. Uděláte si pauzu, kdykoliv potřebujete

Možná je to svatokrádež, ale i během olympijského hokejového finále si můžete beztrestně odskočit! Prostě zmáčknete pauzu na svém ovladači jako by se jednalo o video. A poté, co si uděláte kafe, prostě budete pokračovat tam, kde jste skončili.

5. Znovu si přehrajte kterýkoliv okamžik

Jak to ta Ledecká udělala, že to zajela tak rychle? Tak se podívejte ještě jednou! Se SledovaniTV jste vládcem vysílání a jen vy si rozhodnete, zda si obraz vrátíte zpět a podíváte se znovu, nebo ne. Opakovat můžete každý gól, prostě úplně cokoliv.

sledovanitv.cz

6. Užijte si na špičkový obraz bez kompromisů

Nikoho nebaví sledovat rozkostičkovaný obraz, kde nevidíte žádné detaily. SledovaniTV klade důraz na vysokou kvalitu obrazu. Veškeré olympijské přenosy uvidíte ve špičkovém fullHD rozlišení s 50 snímky za sekundu pro extra plynulý obraz.

7. Vyzkoušejte si všechny důvody jen za 1 Kč

Parádní je, že nemusíte kupovat zajíce v pytli. Prostě si to sami vyzkoušíte za pouhou 1 Kč na první měsíc. V ceně máte 96 televizních kanálů včetně ČT Sport, kde letos olympiádu najdete. Účet si vytvoříte na sledovanitv.cz/sport.