Zdroj: pexels.com

Proč se povánoční výprodeje skutečně vyplatí?

Váháte nad tím, jestli využít povánoční výprodeje? Každý rok lákají obchody zákazníky výraznými slevami na množství zboží v akci. O tom, jestli se v nich skutečně vyplatí nakupovat, bude řeč v následujícím článku.

Proč tak výrazné slevy?

Nad lákavou cenou se mnozí z nás pozastaví – není v tom nějaký háček? Proto jsme pro vás připravili odpovědi na nejčastější otázky.

1. Obáváte se, že si ve výprodeji zakoupíte nekvalitní nebo už použité zboží?

Zboží nižší jakosti, vystavené nebo používané kusy jsou obchodníci povinní řádně označit. Zboží se slevou bez takovéhoto označení je celkem nové.

2. Když je mobil tak levný, nechybí něco v jeho výbavě?

U mobilních telefonů a jiné elektronice si po nástupu nového modelu můžete koupit starší se slevou. Celkem nové zboží, které má všechny potřebné parametry, tak získáte levněji.

3. Nevyšlo to už z módy?

Ve slevě si můžete vybrat oblečení z poslední módní kolekce. Tyto kousky budete moci zpravidla nosit ještě několik sezon a být pořád trendy.  

4. Dostanu stejnou záruku?

Na jakýkoliv nový produkt je obchod povinen poskytnout záruku až 24 měsíců. Týká se to rovněž zboží ve slevě. Na zboží s vadou nebo už používané zboží platí záruka 1 rok.

Jestli se stejně obáváte, že nenakoupíte dostatečně výhodně, cenu vyhlídnutého zboží si zkontrolujte i v jiných obchodech. Váš nákup vám také doporučujeme uskutečnit u ověřeného prodejce. Vybírejte si přitom zboží známých značek, u kterého se můžete spolehnout na záruční a pozáruční servis.

Oblečení, ve kterém zazáříte

Nenašli jste si pod stromečkem kousky, které by se vám líbily? Ve výprodeji je jistě najdete. Při nákupu navíc ušetříte nejednu korunu. Slevy na oblečení v povánočních výprodejích bývají velmi výrazné. Nové džíny, trička, halenky, košile, bundy a množství módních doplňků už čekají jenom na to, abyste si je vybrali právě vy!

Náš tip: Vyberte se s námi na online nákupy v e-shopu NewBalance.cz. Hledáte běžeckou, lifestylovou nebo volnočasovou obuv? New Balance výprodej výprodej vám ji přináší mnohem levněji.

Kvalitní sportovní obuv

Výprodej obuvi potěší sportovce i ty, kteří hledají elegantní body. Rádi běháte? Potom stavte na kvalitní běžecké boty od ověřené značky. Budete se tak moci spolehnout na výbornou prodyšnost a pružnost při nášlapu. Nezapomeňte při výběru zvážit všechny potřebné parametry, jakými jsou druh terénu nebo nášlap chodidla.

Náš tip: Pro muže, ženy i děti najdete pohodlnou obuv v obchodě Deichmann. Boty na sport, procházky i na party pro celou rodinu vám přináší levněji Deichmann výprodej.

Obujte se do každého počasí

Rádi chodíte s rodinou na procházky do přírody? Pohodlí pro vaše nohy vám zajistí kvalitní outdoorové boty. Ve výprodeji nechybí teplé zimní boty pro celou rodinu. Nakoupíte tak kotníkové nebo vysoké kozačky, boty se šněrováním nebo na suchý zip pro děti. Nabídka obuvi ve výprodeji neobchází ani lodičky, tenisky, sneakersy a mokasíny. Nebo by se vám více hodily pohodlné bačkory?

Módní doplňky pro dokonalý look

 Víte, jak se cítí žena bez kabelky nebo tašky? I na takových maličkostech záleží. Psaníčka, crossbody a kožené kabelky, tašky, taštičky a ledvinky nebo baťohy – i tyto kousky si můžete vybrat ve výprodeji. Pro dokonalý vzhled si můžete vybrat novou šálu, čepici nebo teplé rukavice. Mužům určitě udělají radost nový pásek s peněženkou. Není to ještě ono? Možná bude tím pravím doplňkem elegantní klobouk.

Povánoční výprodeje se skutečně vyplatí. Tak neváhejte a pojďte na nákupy!