Zdroj: Penta Real Estate s.r.o.

Viladomy na Ořechovce nabízí prostorné bydlení v srdci Prahy

Výstavba rezidenčního projektu Maison Ořechovka se blíží ke konci. První etapa je již dokončena a byty jsou zabydlené nebo připravené k nastěhování. V probíhajícím prodeji bytů na Praze 6 jsou v nabídce byty v dispozicích 1+kk až 3+kk ze druhé etapy, které budou k dispozici svým novým majitelům na jaře 2022. Designové byty v novostavbách umístěných ve vilové zástavbě Prahy 6 se na realitním trhu objevují výjimečně. Pro všechny, které láká život v proslulé atmosféře Ořechovky, se jedná o zcela ojedinělou příležitost, kterou by neměli minout.

Všechny bytové jednotky jsou postaveny a technologicky zařízeny v nejvyšším standardu Premium. Samozřejmostí je parkovací místo v soukromých garážích či vstřícné služby recepce s non-stop provozem.  

Rodinný život v prestižní lokalitě

V široké paletě dispozic celého projektu hned na první pohled zaujmou rodinné byty o dispozici 4+kk, které disponují užitnou plochu téměř 130 m2. Tento velkorysý obytný prostor, jehož dominantou je prostorný obývací pokoj s jídelnou a moderním kuchyňským koutem, je designován tak, aby se stal příjemným místem pro trávení společných rodinných chvil. Soukromí naleznou jednotliví členové domácnosti ve třech samostatných pokojích a dvou koupelnách. Ložnice s vlastní šatnou a koupelnou poskytne rodičům klidné zázemí, zbývající dva pokoje zabydlí děti jako svá osobní království. Případně je možné tyto místnosti využít jako pracovny pro populární home office či ubytování hostů. Prostorově skutečně velkorysý byt doplňují dva balkony, rezidenti si tak budou moci užívat výhledy do tří světových stran.

Penta Real Estate s.r.o.

Jedinečný architektonický koncept

Za exkluzivním projektem Maison Ořechovka, který se skládá z celkem osmi viladomů, stojí developerské společnosti Penta Real Estate a bpd development. Architektonickou vizi vtiskli novým bytům na Praze 6 architekti Jiří Řezák a David Wittassek z uznávaného ateliéru QARTA architektura. O výjimečné kvalitě svědčí také mnohá získaná ocenění. K absolutnímu vítězství v soutěži Realitní projekt roku 2020 si Maison Ořechovka nedávno připsal prestižní prvenství ve Fasádě roku, koupelnové prvky byly oceněny i na veletrhu FOR ARCH. A v neposlední řadě si projekt odnesl ceny z prestižních soutěží Best of Reality 2021 a CIJ Awards 2021.

Penta Real Estate s.r.o.

Pokud přemýšlíte o rodinném bydlení na atraktivní adrese, neváhejte a pořiďte si svůj nový domov na Ořechovce.

Penta Real Estate s.r.o.