Zdroj: MOLO Lipno Residence s.r.o.

Home office ze Šumavy? Zabydlete se v luxusním apartmánu v srdci přírody

Zájem o druhé bydlení obklopené lesy a loukami v poslední době výrazně roste. Není divu, protože jen těžko si lze představit něco krásnějšího, než pracovat s výhledem na vodní hladinu lipenské přehrady a po zaklapnutí notebooku rovnou vyrazit bruslit na nejdelší přírodní ledovou dráhu nebo běžkovat po zvlněných šumavských kopcích.

Příroda krásná v jakémkoli počasí

Práce na dálku přináší řadu výhod a jednou z nich je možnost vymanit se ze shonu velkoměsta a odstěhovat se do přírody. Dříve se u většiny lidí jednalo o těžko splnitelný sen, který se však v současnosti stal reálnou alternativou. Díky home office nemusíte za přírodou vyrážet jen o víkendech, ale můžete si ji užívat každý den.

MOLO Lipno Residence s.r.o.

MOLO Lipno Resort je ideálním útočištěm pro objevování šumavské krajiny, protože Lipno nad Vltavou představuje lokální středobod sportovního i kulturního dění. Koncept nových bytů na Lipně je inspirován proslulými alpskými středisky s bohatou infrastrukturou. A tak zde během celého roku rezidenti najdou velmi rozmanitou nabídku volnočasových aktivit – od zimního lyžování v blízkém Skiareálu Lipno po jachting ze sousední mariny v letních měsících.

MOLO Lipno Residence s.r.o.

Relax a pohoda na každém kroku

Apartmány Lipno, které navrhla pražská pobočka architektonického ateliéru Chapman Taylor, jsou speciálně uzpůsobeny pro každodenní bydlení. Není proto problém do nich umístit větší kancelářský stůl nebo si zde rovnou zařídit celou pracovnu. V nabídce jsou byty různorodých velikostí (1+kk až 5+kk) v chytrých dispozicích, které vyjdou vstříc potřebám a přáním každého zájemce. Samozřejmostí je vysoký materiálový standard a designové vybavení s hluboce promyšlenými detaily. Kolaudace luxusních apartmánů je plánovaná na první čtvrtletí roku 2022.

MOLO Lipno Residence s.r.o.

Prémiový resort na břehu přehradní nádrže Lipno poskytne svým budoucím obyvatelům naprosté pohodlí se všemi službami na jednom místě. V areálu nechybí non-stop recepce poskytující správcovské a concierge služby, příjemná promenáda s obchody a kavárnami či unikátní 150 metrů dlouhé vycházkové molo s panoramatickou restaurací. Těšit se můžete také na vyhřívaný bazén s filtrovanou vodou plovoucí na hladině Lipna.

MOLO Lipno Residence s.r.o.

Vstupte do nového roku ve velkém stylu a začněte pohodový život ve svém útočišti uprostřed šumavské přírody. Soukromé apartmány v MOLO Lipno Resort s pětihvězdičkovým servisem vám poskytnou jedinečně komfortní zázemí.