Chyťte Bureše: Poslední večeře

Chyťte Bureše: Poslední večeře Zdroj: Archív

Poslední šance chytit agenta Bureše! Originální Vánoční dárek s garancí doručení do Vánoc!

Poslední večeře! Tak se jmenuje nejnovější a zároveň poslední vydání úspěšné satirické deskovky Chyťte Bureše, které se už prodalo přes 15 tisíc kusů. Po víc než 4 letech se naplnil scénář, jenž si autoři dlouho přáli - agent Bureš se poroučí z vedení země! Připomeňte si největší politické přešlapy uplynulých let, nad kterými zůstává rozum stát. Originální vánoční dárek, který zaručeně potěší, můžete objednat až do 21.12. s garancí doručení pod stromeček. Nepromeškejte tak poslední příležitost! 

Skvělá zábava pro děti i dospělé, geniální grafické zpracování, kauzy i nové otázky. To vše na vás čeká v Poslední večeři, která je rozloučením s celou Burešovou partičkou a touto ojedinělou hrou.

Cílem je stejně jako v předchozích dílech dopadnout agenta Bureše! Poslední díl odkazuje na slavnou malbu na přebalu hry a významnou historickou událost na hrací desce, navíc v každém detailu lze nalézt symboliku s aktuálním politickým děním. Nová sada skandálů i vědomostních otázek dělá z Chyťte Bureše nepostradatelnou součást vánočních kratochvílí.

Znalost předchozích dílů není nutná, hry jsou na sobě nezávislé. Zahrát si můžete už od dvou hráčů a jedno kolo zabere zhruba 45 minut. Pokud jste ještě o Chyťte Bureše neslyšeli, nikdy nebyla lepší příležitost se seznámit, věrní fanoušci by si zase měli doplnit sbírku.

Poslední večeře stojí pouze 499 Kč, navíc při zakoupení 2 kusů obdržíte žhavou novinku, kterou jsou mariášové karty s oblíbenými ilustracemi ze studia ColorPix. Získáte tak tři originální dárky. Doprava je, naopak od konkurence, zdarma a skladové zásoby jsou omezeny.

A pozor! Žádný dotisk se nechystá. Tak objednávejte na www.chytteburese.cy >>> 

Chyťte Bureše: Poslední večeře