Chyťte Bureše: Poslední večeře

Chyťte Bureše: Poslední večeře Zdroj: Archív

Je Burešova éra u konce? V čele státu za sebou má svojí poslední večeři!

Poslední večeře! Tak se jmenuje nejnovější vydání úspěšné, satirické deskovky Chyťte Bureše, které se už prodalo přes 14 tisíc kusů. Poslední večeře bude ve vašich domácnostech ještě dlouho zábavně připomínat významný renesanční moment české politiky, kterým byly letošní volby a odchod agenta Bureše z vedení naší země. Zábava pro děti i dospělé, nová grafika, kauzy i nové otázky se kterými se nebudete nudit.

Konec jedné éry

První díl satirické deskovky vyšel na podzim roku 2017 a ze studentské recese se postupem času stala humorná stálice vánočních svátků. Po úspěchu předchozích dílů byly nároky na zpracování vysoké, přidat novinky a reagovat na aktuální politické přešlapy se nakonec autorům podařilo zvládnout. Cílem je, aby se u hry pobavil stejně nováček i vlastník předchozích dílů. Scénář Poslední večeře je to, co si autoři velmi dlouho přáli, zároveň se jedná o velké finále celého projektu Chyťte Bureše. “Byl to boj, za ty roky jsme vydali už čtyři díly a tohle je “GRAN FINALE”, rozloučení nejen s mafiánským bossem Burešem, ale celou jeho partičkou, i naší deskovkou” uvádí Lukáš Polák, jeden z autorů hry.

Sázka na (ne)jistotu?

Desková hra se nevyrábí měsíc, Poslední večeře od Chyťte Bureše byla zadána k výrobě letos v červenci. Při pohledu na osazenstvo u stolu Poslední večeře, na přebalu hry, budete autory možná podezřívat z vlastnictví křišťálové koule. Všichni na krabici se buď ze sněmovny poroučeli úplně nebo ztratili vliv a to, nejen autory, velice těší. “Do posledních momentů voleb jsme se klepali, aby to dobře dopadlo.” dodává spoluator hry Josef Dvořák.

Cíl zůstal stejný, zábava vzrostla!

Samozřejmostí hry je dopadnout agenta Bureše! Poslední díl přináší grafické mistrovství ze studia ColorPix odkazující se na slavnou malbu na přebalu hry a významnou historickou událost na hrací desce, navíc v každém detailu lze nalézt nějakou symboliku s aktuálním politickým děním. To vše doplněné o novou sadu skandálů i vědomostních otázek dělá z Chyťte Bureše nepostradatelnou součást Vašich letošních nákupů.

Znalost předchozích dílů není nutná, hry jsou na sobě nezávislé. Zahrát si můžete už od dvou hráčů, vhodná je pro děti i dospělí a jedno kolo zabere zhruba 45 minut. Pokud jste ještě o Chyťte Bureše neslyšeli, nikdy nebyla lepší příležitost se seznámit a věrní fanoušci by si měli doplnit sbírku.

Poslední večeře stojí pouze 499 Kč, navíc při zakoupení 2 kusů obdržíte žhavou novinku, kterou jsou mariášové karty s oblíbenými ilustracemi ze studia ColorPix.. Získáte tak tři originální dárky. Doprava je, narozdíl od konkurence, zdarma  a skladové zásoby jsou omezeny a žádný dotisk nechystá. Uzavřete stylově nešťastnou kapitolu agenta Bureše v čele našeho krásného státu a užijte si super chvíle s přáteli a rodinou při hraní jedinečné deskovky.

Chyťte Bureše: Poslední večeřeChyťte Bureše: Poslední večeře|Archív