Zdroj: Shutterstock

Zapomeňte na Člověče, nezlob se a raději Chyťte Bureše!

Samozřejmě opět pouze na stole při hraní deskové hry, která se dočkala již třetího zpracování a slaví úspěch. Dlouhé zimní večery se blíží a vám se válí v šuplíku ošuntělé Dostihy a sázky, Člověče, nezlob se nebo karetní Prší? Je na čase obměnit repertoár, oprášit politické znalosti a chytit Bureše ještě dnes. A že jste o satirickém fenoménu ještě neslyšeli?

Hraje celé Česko

Češi jsou milovníci deskových her, a o to více těch, kde mohou alespoň fiktivně chytat diktátorského vůdce a šéfa Agroführertu, svědčí o tom i minulé prodeje. První verze hry si jako úplný nováček na trhu nevedla vůbec špatně a prodalo se 3 000 kusů. Pokud bereme v úvahu fakt, že se v prvopočátcích jednalo spíše o recesivní počin, výsledek je více než výborný. Kladný ohlas tvůrcům nedal spát a šlápli do toho naplno. Druhá desková hra Nedotknutelní s naprosto geniálním designem byla propracovanější a i vizuálně přívětivější než její předchůdce. Veškerá snaha a píle byla také znatelně vidět na prodejích, které stouply více než dvojnásobně, a deskové hry Chyťte Bureše – Nedotknutelní se prodalo neuvěřitelných 7 000 kusů.

DP-Games s.r.o.

Do třetice všeho dobrého

V pořadí již třetí stolní satirická hra, která vznikla opět pod rukama Lukáše Poláka a Josefa Dvořáka, nese dovětek Superlháři. Úderný název odráží opět skvělá, úsměv vyvolávající grafika. Nemusíte se obávat, že by byly nutné znalosti předchozích dvou verzí, deskovky jsou na sobě zcela nezávislé. Hra přináší až o polovinu více vědomostních otázek, nejaktuálnější skandály a kauzy a grafické zpracování doladěné do nejmenších detailů. Cílem hry není nic jiného než mezi sebou odhalit superlháře! Je potřeba minimálně dvou hráčů (lépe více), doporučený věk je alespoň 15 let, ale zapojit se mohou i mladší ročníky, hrát budete zhruba hodinu. Tak odlepte hlavy od modrých obrazovek a zkuste nejnovější verzi této deskové hry nebo darujte originální, politicky laděný dárek pod stromeček. Hra je k dispozici za 524 Kč, zakupte 3 kusy a můžete se těšit na tajuplný dárek v hodnotě 349 Kč zdarma. A jak známe tvůrce Lukáše a Josefa, bude to stát za to. Nečekejte dlouho, už nyní se prodalo přes 3 500 kusů a zbývají poslední. Jak se ještě více ztotožnit s chycením Bureše a svým politickým postojem? Autoři si pro vás připravili výstižná trička, která jasně odráží váš názor na dění v České republice.

To, zda touto hrou již slavná edice her Chyťte Bureše končí, je ve hvězdách. Překvapilo by nás ale, pokud by politické dění v Čechách neposkytlo nové kauzy a podněty pro další vydání deskové hry. A klukům fantazie rozhodně nechybí…

DP-Games s.r.o.

Úniková hra

Chytání Bureše od stolu vám nestačilo? Vyzkoušejte na pražských Vinohradech únikovou hru nesoucí stejný název a užijte si s partou přátel sbírání nepopíratelných důkazů proti diktátoru Bureši! Spravedlnost bude pouze ve vašich rukou, a pokud to nezvládnete do 70 minut, naděje českého národa bude nejspíš ztracena. Ani teď jsme neuspokojili vaše sny o chycení Bureše? Potom nezbývá než vstoupit na českou politickou scénu…Na vlastní nebezpečí!

Navíc pro čtenáře Reflexu si Chyťte Bureše připravilo speciální slevu 10% na celý nákup s kódem #reflex

DP-Games s.r.o.