Které dárky letos zkrátka nesmí chybět pod vánočním stromečkem?

Které dárky letos zkrátka nesmí chybět pod vánočním stromečkem? Zdroj: Shutterstock

Které dárky letos zkrátka nesmí chybět pod vánočním stromečkem?

Vánoce jsou za dveřmi. Pokud si vysloveně neužíváte adrenalin během nákupu dárků na poslední chvíli, přijdou vám vhod naše tipy!

Elektrokoloběžka

Hitem současnosti jsou elektrické koloběžky. Doporučujeme se zaměřit na dojezd a výdrž baterie. Uvažujete, že ji koupíte vašemu školákovi? Sice tyto vehikly vídáte na chodnících, ale správně patří na silnici. Pro děti jsou proto potenciálně nebezpečné a to i kvůli rychlosti. Některé zvládají až 40 km/h!

TIP: Máte platební kartu od Mastercard? Tak na vás čeká slevový kupon na nákup elektrických koloběžky Xiaomi. Více o slevě najdete zde.

Chytré hodinky

Chytré fitness náramky a hodinky vládnou světu. Těch značek a parametrů je už tolik, že člověk snadno ztratí přehled, jaké funkce jsou klíčové. Vybrali jsme pro vás vlastnosti, bez kterých se nechcete obejít:

  • měření spálených kalorií;
  • krokoměr;
  • GPS pro přesný záznam trasy (např. při běhu);
  • komplexní analýza spánku;
  • měření krevního tlaku a EKG v reálném čase;
  • bohatý výběr aplikací;
  • možnost si vybrat podobu ciferníku;
  • placení hodinkami.

TIP: Tyto klíčové parametry splňují chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4. Tělo hodinek je z nerezové oceli, takže perfektně podpoří styl. Pokud máte platební kartu od Mastercard, čeká na vás slevový kupon! Najdete ho zde.

Sportovní a turistické vybavení

Baví obdarovaného nějaká sportovní aktivita? Funkční prádlo teď díky Mastercard pořídíte např. na sensor.cz a slevy na sportovní kolekci najdete i na answear.cz. U Hervisu zase díky Mastercard pořídíte outdoorovou a zimní obuv s až 20% slevou. Slevové kupony na vás čekají na mujmastercard.cz.

TIP: Radíme, abyste si odkaz na mujmastercard.cz někam uložili. V průběhu roku se totiž slevové kupony obměňují. A nemyslete si, peníze ušetříte u známých značek jako je Datart, KFC, Hervis, Flixbus, Samsumg, Xiaomi a mnoho dalších.

Video placeholde
(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými benefity • Mastercard

(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami

Lidé si velmi často myslí, že různé benefity, výhody a pravidelné slevy jsou spojené jenom s prémiovými platebními či kreditními kartami. Není to pravda. Ne každá platební karta přináší celoroční výhody a slevy – Mastercard ano. Mastercard je partnerem všech českých nákupních dnů, takže dokáže vyjednat dodatečné extra slevy, které jsou nad rámec slevových kuponů. Ale svět se netočí pouze kolem nákupních svátků. Peníze vám Mastercard šetří celoročně a ve štychu vás nenechá ani při nákupech vánočních dárků. Více najdete zde.

(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami | Mastercard

Teď už víte, že vaše obyčejná platební karta Mastercard je opravdu neobyčejná.

Advertisement