Zdroj: Fair Credit Czech s.r.o.

Půjčka až 150 000 Kč s vyplacením ihned na účet

Ať plánujete koupi nákladnějších věcí, nebo vás zastihly nečekané výdaje, může vám s financováním pomoci dlouhodobá půjčka. O tu lze žádat online z pohodlí domova a využít ji na cokoliv, aniž byste museli zastavovat majetek či ručit. Schválení i vyplacení probíhá v rámci několika minut a velmi rychle tak můžete uhradit vše, co je třeba.

Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho  

Úvěr je vhodný k financování větších cílů, a to ať jsou plánované, nebo sháníte peníze na poslední chvíli. Částka od 20 000 do 150 000 Kč vystačí kupříkladu na koupi ojetého auta, opravu toho současného, nebo na vybavení domácnosti. Jelikož je ale půjčka bezúčelová, můžete ji využít opravdu na cokoliv, aniž byste to někomu dokládali.

Samotné trvání si pak můžete nastavit dle svých finančních možností a preferencí na 12 až 36 měsíců (3 roky). Obecně přitom platí, že čím dříve dlouhodobou půjčku vrátíte, tím méně uhradíte na poplatcích. A v případě, že vám to finanční stránka umožní, lze úvěr doplatit i předčasně nebo poslat mimořádnou splátku, aniž byste hradili nesmyslné poplatky.

Žádost o úvěr je schválena za pár minut  

Abyste nemuseli čekat a hledat několik řešení současně, vyřizuje poskytovatel všechny žádosti o půjčku bez zbytečného odkladu. Pokud jsou uvedeny všechny potřebné informace, obvykle netrvá schválení déle než 5 minut, a odpadá vám tak vymýšlení dalších možností i stres z dlouhého vyčkávání. Velmi rychle si tak můžete zařídit vše, co je třeba,

Peníze máte do čtvrt hodiny na účtu  

Na rychlost se dbá v každém kroku, a jinak tomu není ani u samotného vyplácení. Jakmile je vaše žádost schválena a podepíšete na dálku smlouvu pomocí SMS kódu, bude vám dlouhodobá půjčka 20 000 – 150 000 Kč převedena na účet u kterékoliv banky v ČR. Díky okamžitým platbám to obvykle netrvá déle než 10 minut, a to ani v případě, pokud máte jinou banku než poskytovatel.