Zdroj: Crestyl

Neugraf – pestrobarevný život na Smíchově

Dokážete si představit každý den prosycený teplými barvami a plnit jimi příběh svého života? Ať už odpovíte jakkoli, nový obytný komplex s názvem NEUGRAF vás v kreativním tvoření podpoří. Vychází z atmosféry místa, kde kdysi získal svou podobu jeden z nejkvalitnějších obrazových umělecko-reportážních časopisů u nás – Pestrý týden.

Jen kousek od pulzující křižovatky Anděl na Smíchově a zároveň jen pár kroků od košatých sadů na Petříně stávala kdysi vyhlášená tiskárna Václava Neuberta. Na jejím půdorysu vznikl podle projektu cenami ověnčeného studia Bogle Architects nový developerský projekt – NEUGRAF. Svou architekturou vzdává hold nejnovějším trendům bydlení v evropských metropolích.

Bydlení v Neugrafu nabízí výhledy na parky Sacré Coeur a BertramkuBydlení v Neugrafu nabízí výhledy na parky Sacré Coeur a Bertramku | Crestyl

Terasovitá střecha s výhledem na Prahu

Jako v Londýně nebo v Paříži i v Neugrafu dopřávají balkony a rozsáhlé terasy bytů ve vyšších patrech úchvatný výhled do okolí. O něj ale nepřijde nikdo z obyvatel komplexu. Rozlehlá část střechy porostlá keři a dalšími rostlinami bude přístupná všem.  Ostatně na zeleň kladli developeři, společnosti UBM a Crestyl, značný důraz. Proto svěřili zahradní architekturu střechy, upraveného dvora a dalších zelených ploch ateliéru Šmídová Landscape Architects.

Společná terasovitá střecha v projektu NeugrafSpolečná terasovitá střecha v projektu Neugraf | Crestyl

Největší předností nové dominanty na smíchovském svahu Petřína je ale 177 do detailu promyšlených bytů téměř všech kategorií, od praktických 2kk nebo prostorného loftu až po střešní penthouse s terasou. Jejich interiéry prodchlo současným a zároveň velmi přívětivým designem studio Chmelař architekti. Vybírat můžete ze tří variant výbavy: Standard, Premium a Exclusive. Samozřejmostí jsou balkony, terasy a přirozeně i parkování v garážích, dokonce s dokovacími stanicemi pro elektromobily.

Na dosah parků a dětských hřišť

Naopak na povrchu srdce poskočí každému, kdo má rád přírodu. Jen pár kroků je to do parku Sacre Coeur, stejně jako do rozsáhlých Kinského sadů. V nich lze lenošivě odpočívat ve stínu stromů. Nabízejí ale také spoustu příležitostí k pohybu nebo míst pro dětské hry. Přes úbočí Petřína vás pak krátká procházka dovede až do romantického světa Malé Strany.

Roh ulic Grafická a Kmochova s kavárnouRoh ulic Grafická a Kmochova s kavárnou | Crestyl

Neugraf však potěší i praktické duše. Při chůzi do obchodního a zábavního centra Nový Smíchov nebo na metro Anděl neřešíte přechody, dostanete se tam za pár minut po lávce. Výhodnou polohu Neugrafu ocení také řidiči. Díky přilehlým tunelům, Radlické a Plzeňské ulici rychle vyjedou ven z města.  

K nastěhování již letos

Neugraf bude dokončený již v tomto roce a bude nejen skvělým, ale i bezpečným domovem, který pohlídá nonstop recepce s ostrahou. Počítá se navíc s otevřením kavárny, soukromého wellness a také užitečného hubu pro práci a meetingy.

Nonstop recepce, wellness, kavárna, společná prádelna, podzemní parkoviště - to vše je součástí projektu NeugrafNonstop recepce, wellness, kavárna, společná prádelna, podzemní parkoviště - to vše je součástí projektu Neugraf | Crestyl