Zdroj: FLEISHMAN - HILLARD, s.r.o.

Prodlužte si léto s Kinley

Ačkoliv jsou prázdniny a doba letních dovolených za námi, není třeba dát létu zcela sbohem. Právě naopak. Užijte si letní atmosféru i v dalších měsících a vydejte se na cestu kolem světa a za poznáním netradičních chutí s nápoji Kinley ve třech různých příchutích. Ty jsou inspirované oblíbenými turistickými destinacemi a ocení je zejména příznivci méně sladkých nápojů.

Spojené království chutí

Londýn se může na první pohled zdát lehce konzervativní a neměnný. Málokoho však po jedné návštěvě omrzí. Stejně je to i s Kinley Tonic Water, perlivou limonádou, kterou si užijí všichni dospělí, kteří preferují méně sladké a lehce nahořklé nealkoholické nápoje. S Ginem patří mezi favority letních koktejlů. Kinley Tonic Water, klasiku mezi toniky, si rádi užijete vychlazenou kdykoliv a kdekoliv.   

Coca-Cola CZ/SK

Ohnivý jižanský temperament

Vášnivé a zároveň velmi něžné a okouzlující. Takové je Buenos Aires i Kinley Bitter Rose nejen při západu slunce. Kinley Bitter Rose je perfektní volbou pro milovníky jemně sladkých chutí lesního ovoce a jen lehkého hořkého tónu, protože na rozdíl od Tonic Water je bez chininu. Díky své skryté vášnivosti a něžné růžové barvě bude bavit ženy i muže.  

Coca-Cola CZ/SK

Objevte Thajskou masáž chutí

Tradice, barvy, tanec, elektrizující atmosféra, nekončící večírky, dávka šílenství a bezstarostné myšlenky. Toto všechno představuje různorodý život v Bangkoku, který je městem Kinley Ginger Ale. Kinley Ginger Ale je perlivá limonáda, která v sobě snoubí výraznou chuť zázvoru s lehce hořkými tóny. Je skvělá k zažehnání žízně, i k míchání domácích koktejlů, ať už jste kdekoliv.

Coca-Cola CZ/SK

Espresso Tonic u vás doma

Ochutnali jste během léta nový nápoj Espresso Tonic? Říká se o něm, že vznikl pouhou náhodou v jedné kavárně ve švédském Oslu, kde si jeden ze zaměstnanců potřeboval dobít energii po dlouhém a namáhavém večeru. Rozhodl se smíchat své ranní espresso se zbylým tonikem z večírku, nápoj osladil trochou sirupu, přidal led a nový nápoj byl na světě. Pokud jste neměli to štěstí nebo se stal v kavárně Costa Coffee vaším oblíbencem, vězte, že není všem dnům konec. Díky dostupným kávovým zrnkům Costa Coffee a novému 330ml plechovkovému balení limonády Kinley Tonic Water si můžete tento netradiční, ale zároveň delikátní nápoj bez problémů namíchat v pohodlí vašeho domova a dopřát svým chuťovým buňkám tento nezapomenutelný zážitek i nyní. Více na www.kinley.cz

Coca-Cola CZ/SK