Zdroj: Manboxeo

Je dárkový koš opravdu ta správná volba?

Když se řekne dárkový koš, většina z nás si vybaví celofánový balíček převázaný mašlí a naplněný vším, co autorovi v obchodě přišlo pod ruku. Takový dárek má nepochybně tři velké výhody – je vhodný k jakékoliv příležitosti, můžeme ho darovat komukoliv a víme, že nikdy neurazí. Na druhou stranu klasické dárkové koše nekypí kdovíjakou originalitou, jsou nudné, obyčejné a nejspíš nikoho nepřekvapí. A nebo ano?

Dárkové koše trochu jinak

E-shop Manboxeo.cz se rozhodl obyčejné dárkové balíčky a ne zcela originální dárkové koše přeměnit na netradiční dárky, které zabodují na každé oslavě. Nenajdete na nich ani celofán, ani lesklou stuhu. Manboxeo.cz nenabízí obyčejný dárkový koš pro muže, ale luxusní balení v podobě dřevěné bedny zatlučené hřebíky, do které se musí obdarovaný dostat páčidlem. Ani dárkový koš pro ženy nemusí být nuda. Dárkové balení od Manboxeo.cz pro ženy tvoří ručně vyráběná truhla zamčená na zámek s číselným kódem. Ten musí oslavenkyně buď vyluštit z indicie, nebo zámek přeřezat přiloženou pilkou.

Co bude uvnitř dárkového balení je na vašem výběru, můžete si být ale jistí, že to nebudou žádné obyčejné produkty ze supermarketů. Velmi oblíbený je například bedna s páčidlem pro pivaře, která nahrazuje pivní dárkový koš, a ve které se ukrývá několik kousků světových pivních speciálů s tím nejlepším hodnocením. K tomu se přidávají i praktické vychytávky jako je chladicí půllitr nebo podtácky s otvírákem a luxusní dobroty a netradiční dárek je na světě.

Maso, sladkosti i alkohol

Potřebujete pořídit dárek milovníkovi masových pochoutek? Dárkový koš z uzenin ho asi nepřekvapí, ale bedna s páčidlem pro gurmána obsahuje kromě výborných salámů také vynikající paštiky, šťavnaté masíčko z rodinné konzervárny a pro dochucení nakládaná zelenina s něčím sladkým na závěr. A co takhle dárkové koše – sladkosti? Většinou v nich najdete jen to, čeho má supermarket přebytek. Zato dárkové balení pro muže i ženy od Manboxeo.cz plné typických západních sladkostí, čokolád, bonbonů a tyčinek ocení každý milovník sladkého.

Manboxeo

Zapomeňte na dárkové koše pro chlapa. Například taková dárková bedna s whisky, praktickými gadgety a whisky dobrotami určitě udělá daleko větší radost. Dárkové koše s jídlem nahradí například Manboxeo nebo Damboxeo plné specialit.

Dárky pro vinaře i kafaře

Vánoční dárkové koše vůbec nevystihují sváteční atmosféru. Tak proč nedat dárku slavnostnější ráz? Dárkové truhly a bedny od Manboxeo.cz jsou nejen krásně zabalené, ale mohou obsahovat třeba moravské víno a prémiové speciality k němu, spoustu lahodné čokolády z německých čokoládoven nebo hromadu voňavé zrnkové kávy. Nemusíte ale vybírat jen jídlo. Dárkové kosmetické sady s přírodní kosmetikou udělají radost všem dámám, které o sebe pečují. Dárkový koš pro babičku nahradí truhla Damboxeo plná vonných svíček, difuzérů a osvěžovačů, dárkový koš pro dědu zase box s páčidlem Manboxeo s oblíbeným rumem Diplomatico.

I luxusní dárkové koše jsou pořád jen košíky zabalené v nevzhledném celofánu. Dárková balení od Manboxeo.cz ale můžete ještě nechat vyzdobit fotografiemi, zajímavými motivy nebo třeba 3D čísly. Tím získáte skvělou náhradu za dárkové koše k narozeninám, výročí nebo k jiným významným událostem. Stoprocentně rozproudí zábavu na oslavě a pro obdarovaného navíc budou krásnou památkou.

Manboxeo