Daniel Landa opět na scéně: Pryč s covidovou diktaturou, náš vzor má být Dánsko!

Daniel Landa vyzývá k aktivnímu odporu proti covidovým opatřením a hlásí se k dánskému řešení. Tak nějak ale zapomíná, že Seveřané si nemyslí, že jim po očkování vyroste odněkud třetí noha a nechali se svorně vakcinovat téměř všichni. A pojďte se s námi v dnešních Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat i na to, jaký je Babiš podnikatel.

 

Není jen skvělý státník, ale zejména velmi šikovný obchodník. Premiér Andrej Babiš je mužem mnoha tváří, a proto si je před klíčovými volbami všechny přiblížíme.

Ještě před tím než tu totiž byl Babiš politik, byl tu Babiš miliardář, majitel Agrofertu. Málokdo si ale uvědomí, o jak ohromný kolos se jedná. Vedle ČEZu jde přitom o nejvlivnější podnik zemi, který čítá víc než dvě stě firem s ročními tržbami kolem sto padesáti miliard korun, od strategických chemiček přes zemědělská družstva až po velké potravinářské koncerny. A krom toho, že se pakuje na nás všech díky povinnému přidávání řepky do nafty, se pakuje i na dotacích, které po Babišově vstupu do politiky jako zázrakem násobně vzrostly...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.