Zdroj: Astratex.cz

Jaké plavky zvolit na letní sezónu 2021: zaručené tipy

Léto je v plném proudu, a proto je nejvyšší čas pořídit si plavky, pokud jste tak ještě neučinili. Jaké trendy velí letošnímu létu a v jakém typu plavek zazáříte? Provedli jsme menší průzkum a o jeho výsledky se s vámi rádi podělíme. A samozřejmě nebudou chybět ani tipy na další nezbytnosti, které k létu neodmyslitelně patří.

Dámy mohou zvolit retro, vzory i divočinu

Pokud sháníte ty pravé dámské plavky, máte širokou možnost výběru. Kromě osvědčených klasik, které nikdy nevyjdou z módy: tedy proužky, puntíky a další geometrické tvary, je letošní sázkou na jistotu i divoký tropický potisk. Oblíbené jsou i kombinace černé a potisků.

Ty jsou vhodné pro ženy, které chtějí zaujmout, ale divoké potisky na obou kouscích plavek jsou pro ně nepřijatelné, proto se drží klasiky v podobě černých kalhotek a při volbě vršku nechají popustit uzdu fantazii a zvolí barevné prvky, potisky nebo netradiční styl zapínaní. Velké oblibě se rovněž těší plavky v hořčicové barvě.

Astratex.cz

Pánové mohou rovněž experimentovat

Přestože pánové mají při výběru plavek oproti dámám menší výběr, mohou si zvolit netradiční barvy, potisky i kombinace. Podobně jako u dámských plavek, i pánové rádi sází na jednoduchost a nejvíce se prodávají černé plavky bez potisku. Ale to neznamená, že by muži měli jít s proudem. Kdepak. Odvažte se a vyjádřete svou osobnost pomocí koupacího oděvu. Pánské plavky se vyrábí i v nejrůznějších barvách.

  • Podle průzkumů se na druhé a třetí příčce po černé variantě nachází červená a modrá barva.
  • Ale tím výběr plavek pro pány rozhodně nekončí.
  • Máte rádi tropické motivy, puntíky nebo třeba tučňáky?
  • Nebojte se odvázat a koupit si trochu netradiční plavky, díky nimž si získáte pozornost všech ostatních.

Astratex.cz

Potisky, barvy i elegance aneb plavky pro děti

A nezapomínáme ani na ty nejmenší. Menší děti určitě ocení, že na svých plavkách mohou mít potisk svého oblíbeného hrdinky z kresleného seriálu nebo animovaného filmu. Malé slečny parádnice zase budou rády, že mohou mít elegantní plavky, které vypadají podobně jako plavky jejich maminky. A kluci, kteří chvíli neposedí a celý den tráví střídavě ve vodě a na pláži, si zamilují plavkové šortky, které se na ně při příchodu z vody nepřilepí.

Chraňte se před sluncem

Jakmile si zvolíte ty správné plavky, nezapomínejte ani na pořízení plážových doplňků, které rozhodněte využijete i u místní vodní nádrže. Nutností je ochrana hlavy v podobě klobouku, šátku a skvěle poslouží i kšiltovka. A rozhodně nezapomeňte ani na ochranu zraku a mějte své sluneční brýle neustále po ruce. Dalšími doplňky jsou plážové tašky, obuv a samozřejmě i osušky.

Využijte letní slevy

A jelikož je půlka léta za námi, nebojte se využít letních slev a plavky pro sebe a zbylé členy rodiny pořiďte klidně i za polovinu původní ceny. Stačí, když si prohlédnete a prolistujete akční letáky a zjistíte, že letní oděvy a plážové doplňky lze již nyní sehnat za velice příznivé ceny. Nejenom děti, ale i někteří dospělí ocení doplňky k vodě v podobě plážových míčů, lehátek a jiných praktických i volnočasových věcí.

  • A právě i tyto doplňky se dají nyní sehnat za velmi výhodných podmínek.
  • Proto je kupříkladu možné, že si místo jednoho lehátka koupíte dvě za cenu jednoho,
  • konečně si pořídíte ten nepromokavý vak, o kterém jste snili již během loňské dovolené,
  • anebo si konečně dopřejete ty plavky, které před letní sezónou stály dvakrát tolik.

Užijte si léto naplno, pořiďte si pořádnou výbavu a nebojte se trochu experimentovat a třeba si i pořídit plavky, o kterých jste si nikdy nemysleli, že byste si je někdy vzali na sebe, ale i přesto se v nich cítíte skvěle a padnou vám jako ulité.