Očkování míří do obchoďáků! Sandály, ponožky a jednoho Pfizera k tomu

Mezinárodní koalice se stahuje z Afghánistánu a konflikt hodlá přenechat k řešení místním občanům. Náš prezident je ale razantně proti... A vláda chystá další „revoluci“ v očkování! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat na novinky z fungování naší politické elity.

Je to již téměř 20 let, co mezinárodní koalice v čele s Američany válčí v Afghánistánu, ale ani s obrovským nasazením a nejmodernějšími technologiemi se jim Tálibán nepodařilo porazit. A tak už i Američani pochopili, že Afghánci si to patrně budou muset vyříkat po svém a ze země se stahují. A víte, kdo s tím má problém? Náš nezkrotný válečník Miloš Zeman!

Naše vláda má ale úplně jiné starosti. Máme spoustu zdravotníků i vakcín, akorát občané se zájmem o očkování tak trochu dochází... A tak politici přišli s revolučním nápadem - očkování v obchoďácích! Nakupování je totiž takový český národní sport, který si jen málokdo nechá přinejmenším o víkendu ujít. A kdyby za to ještě dostali nějakou tu slevičku, tak by byl úspěch naprosto zaručen...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.