Nejdražší rozvody
Svatba Melindy a Billa Gatesových
Melinda se svou maminkou.
Bill a Melinda Gates
Bill a Melinda v Číně v roce 1995.
11
Fotogalerie

Proč se Gatesovi skutečně rozvádějí? Známe pravdu rozpadu jejich manželsví!

Z temných koutů internetu a hlubin zdrojových kódů Windowsu se nám podařilo zjistit veškerou C++ pravdu o rozvodu Billa a Melindy Gatesových. Čtěte rychle, než to delete!

- Víme, že chtěl Bill po Melindě další dítě, ale ta to odmítla, protože už je na snášení ještěřích vajec příliš stará. 

- Taky se mezi nimi stalo takové neštěstí. Ona přivřela Billův ocas do dveří a vždycky, když mu nový ocas dorůstá, je s ním k nevydržení. 

- Jako se normální manželské páry nedokážou shodnout na tom, na co budou večer koukat v televizi, nedokázali se Gatesovi dohodnout na tom, kterého načipovaného člověka budou večer sledovat. Melindu totiž zajímalo, co dělá sir Ian McKellen, zatímco Bill se chtěl podívat, co dělá Jarda Pokorný, svářeč z Příbrami, když se tak dlouho a podezřele očkování bránil. 

A navíc mezi nimi panovala i obecná neshoda ohledně toho, co dělat s načipovanými lidmi. Melinda je chtěla jenom sledovat, zatímco Bill údajně pravidelně namítal: „Jsi blbá? Na co bych je čipoval, kdybych je chtěl sledovat, udělám to přes Windows. Všichni přece používaj Windows.” Radši chtěl lidské myšlenky přes čipy přímo kontrolovat.

- To byl ale další kámen úrazu, protože Bill Gates chtěl všechny načipované donutit k tomu, aby zase začali používat Windows Vista. Melinda ale kontrovala, že sice pojídá děti a obcuje se satanem, ale tohle je příliš i na ni. 

- Existuje taky možnost, že se rozvádějí kvůli Jaroslavu Duškovi. Ten má totiž recept na všechno, takže je jejich společný největší výtvor, tedy jejich nadace, najednou úplně zbytečná.

- Taky se blíží narozeniny Billovy matky, což znamená výlet zpátky do rodného domu, a Melinda prostě nesnáší ty podzemní chodby pod aztéckými chrámy. 

- Určitým faktorem je i to, že Microsoft teď koupil Bethesdu a Melinda nedokáže žít s nikým, kdo je ochoten zakázat Elder Scrolls sérii pro Playstationy. 

- Melindu už od chvíle, kdy ji Bill žádal o roku, štvalo, že každou otázku uzavírá: „OK, nebo Storno“. 

- Samozřejmě bude třeba rozdělit děti, ale hlavně operační systémy. Bill si pravděpodobně nechá osmičku a desítku a Melinda dostane pětadevadesátku a devadesát osmičku. Počítá se s tím, že kdo dostane do péče XP, nejúspěšnější dítě v rodině, bude se zároveň muset postarat o Vistu. Přestože by bylo lepší vzít ji do lesa a zbavit ji trápení navždy. Aspoň to říkal DOS, ale to je dítě z prvního manželství, které nikdy nevyrostlo z prvního DOOMa, takže…

- Jejich vztah už je ostatně tak zničený, že ho neudrží pohromadě ani kancelářská sponka.

- A pak je tady to domácí násilí. Melinda si mnohokrát stěžovala, že ji Bill opakovaně, nejdřív v opilosti a pak i za střízliva, nutí číst jeho knihu Jak předejít klimatické katastrofě. 

- K definitivnímu krachu došlo, když se jich manželský kouč zeptal, zda zkoušeli svůj vztah restartovat