Je nejlepší čas na rekonstrukci. Jarní akce LOMAX s ovládáním zdarma

Je nejlepší čas na rekonstrukci. Jarní akce LOMAX s ovládáním zdarma Zdroj: Lomax.cz

Využijte pro rekonstrukci výrobky LOMAX a získejte k nim dálkové ovládání zdarma

Letní dovolené se stále zmítají v nejistotě, pokud tedy byl někdy ideální čas na modernizaci či rekonstrukci bydlení, je to právě teď. Investice do moderních technologií se člověku velmi brzy vrátí. Pokud navíc pro jarní rekonstrukci zvolíte výrobky LOMAX, získáte k nim zajímavý bonus – dálkové ovládání zdarma.

Letošní jaro představuje ideální období pro realizaci rekonstrukce. Aktuální doba bohužel stále vyvolává řadu nejistoty – pandemie nijak neustupuje a otázka, jestli bude v létě možné vycestovat na dovolenou, zůstává dosud nezodpovězená. Raději než si okusovat nervozitou nehty, zda nebude nutné pobyt v zahraničí ve finále stornovat, se proto vyplatí směřovat své investice do modernizace či rekonstrukce bydlení.

Teploty se i v nočních hodinách konečně začínají přehupovat přes bod mrazu, což značí jediné – opět se naplno rozbíhá stavební sezona. Pokud jste tedy dosud jakékoliv změny ve své domácnosti neřešili, je nejvyšší čas se nad nimi zamyslet. Není přitom nezbytně nutné pouštět se do složitých rekonstrukcí a projektování téměř nové stavby. Existuje totiž řada variant, jak domácnost výrazně jednodušeji zmodernizovat směrem k většímu komfortu. Nabízí je společnost LOMAX.

Jednou z možností může být exteriérové stínění, ať už se jedná o venkovní žaluzie či předokenní rolety. Loňské léto bylo sice o něco chladnější a více propršené než ta předchozí, z dlouhodobého pohledu se ale jednalo o výraznou výjimku. Průměrné letní teploty v posledních deseti letech jsou totiž jasně vyšší, než tomu bylo například před půlstoletím. Velmi podobné je to pak s množstvím srážek. „Ideální způsob, jak se proti extrémně horkému létu bránit a eliminovat riziko přehřívání domácnosti a interiéru, představují venkovní žaluzie. Zvládnou zadržet až 96 procent sluneční energie, vůbec nepustí teplo do interiéru a učiní tak pobyt doma v horkých letních měsících výrazně příjemnějším,“ říká Petr Přichystal, marketingový manažer společnosti LOMAX.

Venkovní žaluzie LOMAX můžete ovládat jednoduše přes chytrý telefonVenkovní žaluzie LOMAX můžete ovládat jednoduše přes chytrý telefon | Lomax.cz

S nástupem moderních technologií se také postupně zvyšují nároky na snižování spotřeby energie. Lze tedy očekávat, že energetické standardy, které jsou dnes typické pro takzvané pasivní domy, budou v budoucnu platné pro všechny druhy staveb. Vyplatí se proto myslet o několik kroků dopředu nepodcenit přípravu. „Ve společnosti LOMAX už dnes nabízíme hliníkové vchodové dveře, u nichž koeficient takzvaného součinitele prostupu tepla dosahuje lepších hodnot než standardy pro pasivní domy. Neméně klíčovou částí domu je pak i garáž. Pokud ji uživatel vybaví kvalitními garážovými vraty LOMAX s polyuretanovou pěnou a přerušenými tepelnými mosty, výrazně sníží nutnost zimního vytápění tohoto prostoru,“ doplňuje Petr Přichystal.

Každý, kdo se na jaře rozhodne pro renovaci, rekonstrukci či zkrátka modernizaci svého domu a využije k tomu výrobky LOMAX, se může od této společnosti těšit na zajímavý bonus. Je jím dálkové ovládání zdarma. Pokud tedy sáhnete po garážových vratech, ať už se bude jednat o variantu Home, Praktik či Delta, obdržíte ke každému pohonu – tedy ke každým vratům – zdarma jeden dálkový ovladač.

Garážová vrata LOMAX se zárukou 10 letGarážová vrata LOMAX se zárukou 10 let | Lomax.cz

Podobné je to u exteriérového stínění, ať už se jedná o venkovní žaluzie či venkovní rolety. Dálkový ovladač zdarma je možné získat ke každým pěti kusům pohonů. Dosáhnout na tento bonus tak mohou i obyvatelé bytů v panelových domech. Právě tam při modernizací stínění dochází zpravidla k instalaci celkem pěti kusů stínění – tři připadají na jednotlivé pokoje a dva na místnost se vstupem na balkon. V neposlední řadě pak společnost LOMAX myslí i na ty, kteří se rozhodnou pro rekonstrukci vstupních dveří. Pokud tedy zvolí dveře AKTIV 77 se čtečkou na čipy, obdrží ke každým dveřím tři čipy zdarma.

Hliníkové vchodové dveře LOMAX patří k nejodolnějším na trhuHliníkové vchodové dveře LOMAX patří k nejodolnějším na trhu | Lomax.cz

Že se život vrátí k normálu, lze s největší pravděpodobností očekávat až v příštích letech. S tím se bude jistě pojit velký cestovatelský boom. Pokud tedy někdy existoval pro rekonstrukci ideální čas, je to právě letos. A právě teď. Když si pro ni navíc vyberete i společnost LOMAX, bude vám odměnou zajímavý bonus, který zajistí nejen vám, ale i dalším uživatelům mimořádný komfort.