Není čím očkovat? Hamáček to zařídí! Aneb Česko jako farmaceutický bufeťák

Best in očkování! Jasně, tahle nadužívaná hláška je zpět, ale co jste čekali? Pod Babišovým vedením to nemohlo ani jinak dopadnout, přeci. Těch sto tisíc očkovaných denně sice furt nedosahujeme, ale! Jsme ve vakcina v celé Evropě pátí! Ale od konce. Ale nbojte, co nezvládl Babiš, ani jeho osm set devadesát pět ministrů zdravotnictví, to zařídí Hamáček! Jak to má v plánu udělat se mrkněte v dnešních Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Místo aby ministři zdravotnictví nabrali všechny vakcíny, který jim byly nabídnuty, asi si chtěli hrát na upejpavou slečinku, která si objedná jen salát a pak mlsně pokukuje po hranolkách, který má na talíři její partner a ona teď doufá, že jí nabídne. V týhle alegorii pak týpek slečince nabídne takový ty malý zbytky hranolek, který už jsou prakticky studený, ale ona si je stejně dá.

Dánsko se totiž zbavilo vakcín AstraZenecy, který už jim moc nešly pod nos a my jsme po nich lačně skočili. Situaci teda místo ministra zdravotnictví musel zachraňovat Hamáček. Ale ten na nás taky už chystá Sputnik V., takže Pánbůh s námi...