Slováci, nejste v tom sami! I u nás bude očkování Sputnikem vlastenecká povinnost

Že Česko připomíná potápějící se Titanic, už dávno víme. Teď už se ale lidé začali jako na Titanicu i chovat a dali se do předbíhání ve frontě na záchranné čluny. A jak nám ukázal miliardář Pavel Sehnal, ani peníze nejsou zárukou inteligence a charakteru. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jak český boháč předběhl stařečky a zdravotníky ve frontě na očkování a není mu to ani trochu blbé.

Patří k nejbohatším Čechům a jeho majetek se počítá na miliardy. I přesto, že by si Pavel Sehnal vakcínu mohl někde potají za spoustu peněz koupit, rozhodl se ji získat nepochopitelným podfukem. Pověsil si na krk stetoskop a vydával se za zdravotníka... Co bude příště, Petr Kellner vydávající se za devadesátiletou důchodkyni? 

Sehnalův podvod je však jen střípkem do skládačky šílenství našich elit. Naše vláda třeba utrácí desítky milionů za vývoj české vakcíny, která je založená na desítky let starém principu. Nemluvě o tom, že nezvládáme očkovat ani tím, co máme. A do toho nám tu náš pan prezident chce dovézt hromadu neschválených vakcín od svého nejlepšího kamaráda hned za popelníčkem, Vladimira Putina. Však Češi už jsou na chemii v jídle, pití i ovzduší zvyklí, tak by se mohlo pos*at nějakou neznámou látkou z Uralu?

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.