Zdroj: STILL ČR

Paletový vozík ECU 15 pomáhá firmám zrychlovat nakládku a vykládku

Ty pravé vánoční svátky mají sice jiný význam než komerční, přesto však z nich komerci již neodstraníme a jako obchodníci ani nechceme. Jsou obdobím v roce, kdy v tržbách překonáváme mnohdy v součtu i několik měsíců dohromady. Zvládáte to?

Současná doba je ještě extrémnější. Zejména pokud jde o provozovatele e-shopů a zásilkový prodej. Zavřená maloobchodní síť způsobila enormní zvýšení zájmu o online nakupování. A běžná logistika již nestačí. Už i dříve menší obchodníci potřebují pomocníky v podobě vhodné techniky. O velkých logistických firmách nemluvě.

Dobrá logistika dnes rozhoduje o našem úspěchu do budoucna i o tom, jak překonáme současnou krizi

Dopravní a logistické firmy zažívají tlak, jaký ještě nezažily. Brzy uvidíme, jak vše dopadne. Je tady Black Friday a adventní období, kdy se do nákupů dárků i různých potřeb do domácnosti, dnes též potravin, pouští každý. Nakupují i firmy, aby utratily peníze z letošního rozpočtu. Přepravní firmy hlásily přetížení již dva měsíce před vánočními svátky. Nyní přichází skutečná zkouška ohněm.

Zrovna včera jsem s dcerou zkoukl film o Santa Clausovi, kterému „zahaprovala“ logistika při rozvážení dárků a kvůli tomu málem nebyly Vánoce. Jindy by se člověk na vše koukal jako na dětskou pohádku, avšak dnešní doba nemá k tomuto smyšlenému příběhu příliš daleko. Zvládnou logistické firmy doručit včas objednané dárky? Vždyť Vánoce patří především dětem a ať chceme či ne, patří k nim i dárky či perfektně připravené svátky. Ne každý začal s nákupem letošních dárků již po první vlně koronavirové krize, aby se teď mohl chechtat těm, kteří se už nyní obávají, že dárečky do Vánoc nedorazí. Dospělí situaci pochopí, jenomže pro děti to mohou být smutné Vánoce.

Logistické firmy, které se „do boje“ s covidovou krizí vydaly s dobrým partnerem, jsou na tom lépe. Společnost STILL, která na trhu manipulační techniky dlouhodobě vyniká nejen skvělými výrobky, ale rovněž širokou nabídkou služeb a perfektním servisem, připravila pro logistické firmy výkonného pomocníka. Jedná se o paletový vozík ECU 15s elektrickým pohonem, který dokáže maximálně urychlit nakládku i vykládku. Díky kompaktním rozměrům umožňuje práci i ve stísněných prostorách. Nosnost vozíku je až 1500 kg, přitom samotný paletový vozík má velice nízkou hmotnost. Díky tomu umožňuje přepravit v podstatě cokoliv a kdekoliv. Elektrický pohon je výkonným a má vestavěnou nabíječku.

TIP: Získejte nyní elektrický paletový vozík ECU 15 s 10% slevou.

Služby STILL jsou tady i pro váš business

Ať již se vám pro vaše podnikání hodí elektrický paletový vozík pro zrychlení a zjednodušení nakládky a vykládky, nebo potřebujete řešit logistiku kompletně, je STILL skvělým partnerem pro každého podnikatele, který se chce věnovat svému core businessu a manipulační techniku svěřit těm, kteří tomu rozumí nejlépe. Přímo jejímu výrobci.

Manipulační technika STILL pro vaši firmu, to jsou nové vozíky i použité stroje, díky kterým umožňuje STILL i firmám, jež potřebují nakupovat úsporně, moci používat prémiovou techniku. Stroje si je možné rovněž pronajmout.

Avšak se STILL stroji získáváte ještě mnohem více. Jde o špičkové servisní služby STILL i vychytávky, na kterých si firma zakládá a díky kterým zjednodušuje svým zákazníkům podnikání a též šetří náklady. Jednou ze služeb je například desulfatace baterií, která vrací do provozu i starší olověné akumulátory, přestože firma prosazuje moderní Li-Ion elektrifikaci.

STILL šel dokonce ve svých službách tak daleko, že přišel s nápadem mobilního mytí VZV. Aby byly vozíky provozuschopné, je nutné jejich pravidelné mytí. Odpadní voda z mytí je však klasifikována jako nebezpečný odpad a na likvidaci takto vzniklých zbytků z mytí nejsou obvykle vybaveny ani ty největší firmy. V české pobočce STILL přišli s vynálezem mobilní myčky VZV. Ta přijede mýt vozíky přímo do provozu. K mytí nepotřebuje dokonce ani přístup k vodě, k elektřině a k odpadu. Sama má v sobě integrovanou čističku odpadních vod. Objednat si ji může každý zákazník STILL.

Vozíky STILL jsou dokonce i extrémně bezpečné. To díky integrovanému anti-kolizními systému, který ve skladech a distribučních centrech ochraňuje nejen samotnou techniku, ale i majetek a zdraví lidí. Takzvaná provozní slepota je příčinou vážných i smrtelných úrazů. Proto STILL vozíky nabízí přesnou lokalizaci, která zvyšuje bezpečnost, a současně i efektivitu samotného provozu. Každá osoba a součást flotily je identifikována vlastním lokátorem. Systém je tak složen z osobních lokátorů, vozíkových lokátorů a řídicí jednotky, která řídí anti-kolizní opatření a předchází problémům dříve, než vzniknou.