Události Luďka Staňka

Události Luďka Staňka Zdroj: Mall TV

Kdo schramstne miliardy od EU pro malé a střední podniky? ANO, Agrofertu bude líp!

Jsme nejhorší na světě. Jsme černou dírou plnou beznaděje. Tak to chápe i soucitná Evropská unie, která nám posílá plicní ventilátory. A to přesto, že my se k ní chováme velmi nevděčně a všechno, co po nás chce, odmítáme.

Žádní uprchlíci. Žádná pomoc státům postižených pandemii. Prostě z naší kapsy nic nepůjde a sirotkům třískneme dveřmi před nosem. Ale EU je ještě hodnější rodič, než bychom si kdy dokázali pomyslet. V rámci Fondu pro spravedlivou transformaci nám pošle peníze pro regiony zdevastované těžbou uhlí. Skvělá zpráva!

Video ke článku můžete zhlédnout zde:

Do Ústecka mělo zamířit nejvíce peněz, a to třeba na rozvoj malých a středních podniků. Hádejte, v jakých podnicích ty peníze nakonec skončí? ANO, hladová prasata už se třesou! Tak by to možná řekl primátor Hřib. Hladovými prasaty třeba nazval účastníky hradní party, která se měla konat 28. října. Prezidenta Zemana ale zřejmě konečně hradní poskoci probudili do reality – žádná party nebude, zvěstoval nám smutný Vratislav Mynář. Ale o tom jeho projev vlastně nebyl. Kdo to od něj nejvíc schytal a co s tím vším má společného Karel Gott? Podívejte se na video.