Zdroj: Bratislavska organizacia cestovneho ruchu - Ing M

Jeden den na Bratislavu nestačí!

72 hodin je právě tolik času, kolik potřebujete na objevení toho nejlepšího z letní Bratislavy. Ať už jste milovník sportu, přírody, nebo jídla, přinášíme vám ty nejlepší tipy, jak si vychutnat 3 dny v Bratislavě. Kromě jiného máte během léta jedinečnou možnost využít akci 2 + 1 noc zdarma, tedy máte 3 noci v bratislavském hotelu za cenu dvou.

Den plný adrenalinu

Léto plné adrenalinu? V rámci dvou vodních kanálu ve starém korytě Dunaje v areálu Divoká voda máte možnost vyzkoušet rafting, vodní skútry, jízdu na kajaku či vodních lyžích. Areál Wakelake ve Zlatých pískách zase nabízí wakeboardový vlek, skvělou restauraci a bar plný drinků. Kromě toho tu máte možnost vyzkoušet flyboard, zapádlovat si s přáteli na paddleboardu a celý den zakončit jednou z mnoha párty.

Bratislavska organizacia cestovneho ruchu - Ing M

Den se zážitky na Dunaji

Ohromující a jedinečný výhled na celou Bratislavu v plné rychlosti - to na vás čeká na palubě rychlostního člunu. Díky tomuto exkluzivnímu zážitku uvidíte nábřeží či Hrad z úplně nové perspektivy a majestátní Devín budete mít jako na dlani.

Bratislavska organizacia cestovneho ruchu - Ing M

Den v hlavním městě zmrzliny

Ochutnejte to nejlepší, co Bratislava nabízí. V létě se celé město při procházkách po historickém centru hemží lidmi s různými kornouty v ruce a blaženým výrazem na tváři. Oblíbenou pochoutkou, která zároveň osvěží, je jak jinak zmrzlina. Množství podniků v Bratislavě dokazuje, že tento dezert může být opravdovou delikatesou.

Bratislavska organizacia cestovneho ruchu - Ing M

Naplánujte si svůj výlet do Bratislavy podle vašich představ na 72hodinovemesto.sk a využijte akci 2 + 1 noc zdarma.

 

 

Bratislavska organizacia cestovneho ruchu - Ing M