Události Luďka Staňka

Události Luďka Staňka Zdroj: Mall.tv

Konečně pozitivní zprávy: Den přátelství oslavila i zvířátka. Malá i ta opravdu velká

Dnes chceme udělat něco pozitivního. Oslavit přátelství mezi lidmi. A nejen lidmi. A pokusit se vrátit se zpět do normálu, který nám všem tak moc chybí. Podívejte se na celý díl Událostí Luďka Staňka v článku.

A proto jsme se rozhodli podívat se na zprávy, které se netýkají jen koronaviru, ale i jiných zajímavých věcí. Třeba toho, že bylo horko. A to poznáte nejen ve studiu zpráv TV Nova, ale i v reportážích, které nás varují před věcmi, které nám dávají alespoň nějakou radost do života. Tedy třeba před sluncem.

Podívejte se na celý díl Událostí Luďka Staňka:


A samozřejmě oslavujeme i mezinárodní den přátelství, který dostal marketéry českých značek a redaktory serveru Aktuálně do nečekaných výšin, co se kreativity týče. Ale podle nás si dotyční pořád nemákli dost. A tak jsme se jim rozhodli trochu pomoci. Dojde na koně a pandy a také na chvilku poezie. Klikněte na video a nechte se prodchnout duchem přátelství mezi velkými a malými zvířaty.

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.