Veverka houbařka

Veverka houbařka Zdroj: Mall. TV

Veverka houbařka. Video zachytilo, jak si zrzavá zlodějka přivstala a ukradla hříbek

Kde se vzala, tu se vzala, rezavá potvora si vyčíhla jeden z nejkrásnějších hříbků v lese. Jen co si ho vyhlídla, dvěma bleskovými skoky byla u něj a bez zaváhání se do něj pustila. Sledujte úžasné záběry na její obratné a bezchybné pohyby. Hříbek to sice neustál, ale taková je prostě příroda. podívejte se na video v článku.

Záznam pořídila internetová televize Mall.tv, která v rámci své Slow TV monitoruje, jak v Kostelci nad Černými lesy rostou hříbky v přímém přenosu. Podívejte se na roztomilý invident. Jak rostou zbylé hříbky můžete sledovat zde. Houby rostou poměrně rychle, když si pustíte zpětné přehrávání o 3 hodiny, můžete změnu zachytit. 

Veverka krade hříbek přímo před objektivem kamery

 

Stream přenáší speciální kamerová sestava, která má vlastní solární napájení a mobilní připojení od O2. Můžeme ji tak přenášet po lese dle potřeby. Obraz snímá kamera AXIS M3116-LVE, jejíž předností je velmi nízká spotřeba do 8W a 4Mpix obraz s nočním IR přísvitem. Kvůli omezené kapacitě baterie a výkonu solárního panelu se však může stát, že stream občas vypadne, pokud přes den nebude dost slunečního svitu.