Události Luďka Staňka

Události Luďka Staňka Zdroj: Mall.tv

Andrej Babiš vykličkoval z placení daní. Tak mu to tam příště u voleb zase hoďte!

Předseda vlády přísně seškrtává výdaje na české předsednictví EU a i  vlastní finance si hlídá jako ostříž. Žádné peníze do Bruselu, žádné peníze berňáku. Umí v tom bruslit a má to na háku. A to mnozí voliči jistě ocení ne jako zákeřný faul, ale jako parádní kličku.

Česko se chystá na rekordně chudé předsednictví EU. Andrej Babiš seškrtal výdaje na české předsednictví Unie, které začne roku 2022, na třetinu oproti roku 2009, kdy jsme Unii šéfovali naposled. Je to geniální způsob, jak Bruselu říct: "Podívejte, jak jsme chudí, pošlete další dotace." A premiér také zveřejnil své majetkové přiznání. A v tom přiznání přiznává, že vydělal přes 100 milionů korun. A kolik z toho zaplatí na daních? Krásně se tomu vyhnul díky kličce v zákoně. A co si řekne jeho voličstvo? Paráda, krásná klička. U příštích voleb Ti to tam zase hodíme! Abychom to finanční napětí dnes odlehčili, pustíme si další díl Hitparády brněnštiny a těšit se můžete na dalšího soutěžícího.


Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.