Video placeholde

Rodina se nevopouští! Marek Vašut znovu nadabuje hlavní postavu v remaku hry Mafia

To, o čem se dlouho spekulovalo, je konečně potvrzeno. Herec Marek Vašut opět nadabuje hlavního hrdinu ze hry Mafia Tommyho Angela. Naši spekulaci, o které jsme psali zde, potvrdil herní obchod Xzone na svém Facebooku, kde zveřejnil video s Vašutem stylizovaným do mafiánského prostředí. Podívejte se na video.

Reflex.cz oslovil přímo Marka Vašuta už v půlce června. Ten ale nechtěl spekulace kolem dabingu Mafie komentovat a odkázal nás na vydavatelskou společnost Cenega Czech. S tou je naše redakce v kontaktu a snaží se získat rozhovor se zástupci firmy 2K CZECH, která za hrou přímo stojí. Vše ale nakonec prozradil herní obchod Xzone. Marek Vašut ve stylovém videu cituje hlášky přímo z původní hry a všechno končí větou, že „rodina se nevopouští“.

Informace už visí i na oficiálních stránkách hry, kde je seznam dabérů všech jazykových mutací. Celé oznámení pak kontrastuje s případem oslovení Petra Rychlého, který skutečnost, že bude v Mafii opět dabovat Paulieho, potvrdil sám fanouškům na sociálních sítích. Dvojice původních dabérů je skvělou zprávou, nicméně si budeme muset počkat na první česky dabovanou ukázku. Přeci jen od vydání původní hry už uběhlo 18 let, a zatímco oba herci adekvátně zestárli, postavám v remaku by mělo být stejně jako v originální verzi.

Co říkáte na Marka Vašuta a Petra Rychlého? Je to podle vás správné, že budou dabovat své postavy i v remaku, nebo měli tvůrci oslovit někoho jiného? Dejte nám vědět do komentářů.