Zdroj: Wobsah

Slevové kupóny vám pomohou levněji zařídit i home office

Možná jste už několikrát zatoužili udělat si doma místo pro home office, ale nikdy k tomu nebylo dost motivace ani času. Když jste chtěli před tím udělat práci doma místo v kanceláři, koukalo se na vás skrz prsty, jako byste si vzali volno. A to jste jen přestali stíhat a nechtěli jste marnit dvě hodiny denně jízdou do práce a z práce. Teď je vše jinak. Práce z domova se konečně „počítá“, dokonce vyžaduje. Pojďte si tedy konečně ten svůj pracovní kout zařídit. Třeba se slevovými kupóny na nábytek Sconto.

Německý prodejce nábytku, Sconto Nábytek, umí překvapit. Naše dřívější fascinace skandinávským nábytkem z Ikea pomalu vyprchává. Má totiž jednu nevýhodu, je všude: mají jej doma rodiče, kamarádi, kolegové, sousedi, každý druhý interiér v českém filmu či v seriálu je zařízen tímto nábytkem, a v zahraničí je to úplně stejné. Nábytek, jenž nás fascinoval, se okoukal. Zkuste tentokrát Sconto. Umí nabídnout zajímavé kousky, třeba právě pro váš home office. Ale i pro větší změny, které budou pravděpodobně nutné proto, abyste ten kousek pro sebe našli, nebo v místachtivé rodině uhájili.

Sconto je levné, ale může být ještě levnější

Nábytek ze Sconta nepatří mezi ty přemrštěné drahé, I když ceny se liší podle konkrétního kusu či série, jde spíše o levnější až středně drahý nábytek. Získejte slevové kupóny Sconto na portálu Kuponslevovy.cz. Pokud plánujete nábytek na Sconto nakupovat pravidelně, oplatí se podívat vždy nejdříve na stránky tohoto slevového portálu a prověřit si možnosti aktuálních slev.

Sconto má dnes perfektně fungující online shop

Slevové kódy, které najdete na Kuponslevovy.cz, vám třeba aktuálně nabídnou úsporu 30 % za první nákup. Sleva je i za registraci odběru k newsletteru.

TIP pro home office: Sconto teď myslí i na ty z vás, kteří jste v karanténě či pracujete z domova. Na kancelářský nábytek je skutečně nepřehlédnutelná sleva 45 %. (Slevy nejde sčítat, a tak si vyberte tu, která vám vyhovuje nejvíce.)

Díky slevovému portálu nepřehlédnete žádnou ze slev, která stojí za to. Nelovte slevy po letácích, ale neplaťte ani zbytečně více. S portálem zaměřeným na slevy a slevové kódy nakoupíte chytře, kdykoliv se chystáte na online nákupy. Stačí, když si najdete ten správný slevový kód či slevový kupón.

Tipy na home office ze Sconto

Když se můžete rozšoupnout

A jak si moderně a trendově z aktuální nabídky Sconto zařídit svoji domácí kancelář? Velkým hitem dneška je industriální styl i retro. Kombinaci obojího vám nabídne velice povedená sestava nábytku PARQUET. Místo pracovního stolu nepohrdněte velkým jídelním stolem. Snad na tak velký stůl najdete doma dost místa. Velký stůl je vždy základ dobrého pracovního místa. I když pracujeme s notebookem, nakonec na stůl seskládáme tolik zařízení, že i ten dvoumetrový bude jen tak tak stačit. V této nábytkové sérii, která skvostně kombinuje černý kov a díly jakoby seskládané z dřevěných parket, nechybí menší ani větší komoda, barová skříňka, regál, židle, ani nízký TV stolek. I když zrovna ten nejspíš oželíte. S touto sestavou dokážete předělat třeba pokoj pro hosty na perfektně zařízenou domácí kancelář.

Na víc než na stůl místo nenajdete?

Někdo se předchozí sestavou nadchnul, jiní se třeba pousmáli, že budou rádi, když najdou doma místo na malý stoleček pro notebook navíc. I na to je sortiment Sconto nábytek připraven. E-shop nabízí malé i velké pracovní stoly, včetně specifických PC stolů. Trendem jsou ty v retro stylu, obvykle s bílou deskou a dřevěnými nohami v mírném úhlu, jako má například PC stolek DELLIE. Zajímavý moderní vzhled nabízí stůl SAUL.

A co když ani na samostatný stůl prostor nemáte?

To nejhorší řešení je používat na práci stůl jídelní. Nehodou s džusem vám děti odrovnají počítač dříve, než se vrátíte z kuchyně se šálkem kávy. Dobrý nápad není ani nastěhovat se s prací do dětského pokojíku, případně do ložnice. Ložnice je dosti demotivující prostředí, v dětském pokojíku narušíte nedotknutelnou zónu svých dětí. Navíc nechodí do školy, ani ven, takže tam příliš klidu na práci nenajdete. Není to ideální řešení, ale vyřešte nedostatek místa speciálním malým stolečkem, díky kterému si notebook přistavíte kamkoliv v obývacím pokoji. K sedací soupravě, ke křeslu, ale třeba i k jídelní židli. I takovýto kousek nábytku koupíte v e-shopu Sconto Nábytek.