CES 2024

CES 2024 Zdroj: Poggers

Mega 95
2
Fotogalerie

To nejlepší z výstavy CES 2024: Herní i ne-herní vychytávky, které ovlivní naše životy

Veletrh Consumer Electronics Show (CES) letos opět ukázal hromadu technologických vylepšení, a nezapomnělo se ani na hráče. Připravili jsme souhrn toho herního i ne-herního, co nás zaujalo nejvíce.

MSI Claw A1M bude konkurovat Steam Decku

S přenosnými handheldovými PC se roztrhl pytel. Steam Deck má již dvě verze, ASUS ROG Ally a Lenovo Legion Go šly dokonce i cestou Windowsu 11. MSI Claw A1M je nejpodobnější ASUS ROG Ally, ostatně také používá Windows 11. Soupěří hlavně výkonem. Bude se prodávat ve třech odlišných verzích, kdy ta nejvýkonnější bude mít 7-palcový displej, Intel Core Ultra 7-155H a speciální čip Meteor Lake, který se zaměřuje na vykonávání tasků od AI.

Vyjde někdy v únoru/březnu v cenovém rozhraní od 699 do 799 dolarů.

Handheld Mega 95 je ideální pro nadšence retro her

SEGA oznámila svůj vlastní handheld Mega 95, který se zaměřuje spíš na retro. Bude schopen přehrávat původní herní kazety pro SEGA Genesis a Mega Drive. Navíc ho lze připojit k televizi a na jedno nabití vydrží až 10 hodin. No neberte to.

Mega 95Mega 95|Poggers

Průhledné televize od LG a Samsungu

Pokud přeci jen plánujete hrát doma, možná vás zaujmou průhledné televize. Údajně se jedná o materiál, který lze „vytisknout na každý povrch“. V tomto případě se jedná o kus skla. Cenu neznáme, dle expertů se však může jednat o tisíce dolarů.

Celou reportáž si můžete přečíst na stránkách Poggers.cz