Video placeholde
Prahou dnes prošli ochránci zvířat
Prahou dnes prošli ochránci zvířat
Prahou dnes prošli ochránci zvířat
Prahou dnes prošli ochránci zvířat
Prahou dnes prošli ochránci zvířat
13
Fotogalerie

JXD: Na ochranářské demonstraci trpěli psi!

Dnes v Praze proběhla ochranářská demonstrace se všemi atributy konce světa. V reklamě na demošku vystupoval vůdce Satanovy komunity, policie preventivně poučovala nevegany, že mají respektovat práva veganů, díky neuvěřitelnému kraválu tam trpěli psi, které si ochránci zvířat proti týrání přivedli s sebou, a nad vegany vlála vlajka levicových extremistů.

Ochranářská demonstrace proběhla dle očekávání:

-  V reklamě na demonstraci vystupoval plzeňský aktivista Jakub Sobek, který zneuctil pomník amerických vojáků padlých při osvobozování Plzně, ověsil Plzeň figurínami oběšenců, spálil před synagogou izraelskou vlajku a provozuje Satanovu komunitu v ČR

-  Policie mne přišla preventivně poučit, že nemám porušovat práva demonstrantů. Když jsem se ptal, proč mne poučují, dozvěděl jsem se, že proto, že mám odlišné názory než demonstranti.

-  Nepodařilo se mi přesně zjistit, kolika pohlaví byli demonstranti – ale bylo jich skutečně hodně. Jak pohlaví, tak demonstrantů.

-  V průběhu demonstrace, na kterou ochranáři zvířat proti týrání přivedli řadu psů, dosahovala hlasitost hodnoty až 86 – 88 decibelů. Hluk takové intenzity způsobuje psu bolest, obrovský stres, a zvíře při něm trpí.

-  Nad demonstranty na Václaváku zavlála anarchistická vlajka. Takže je potřeba uznat, že jsou demonstranti poctiví, a to, že jsou levicoví extremisté, nijak nezastírají.