Video placeholde

Děti zlobí, prášky nezabírají a na Krym se vám je zatím posílat nechce? Varujte je plyšovým čápem

Však to znáte, doma je všechno v pořádku, holding ve svěřenském fondu spokojeně přede jako kotě, ale ty děti! Ty zlobí! O vánočních svátcích stoupá u potomků prokazatelně sklon revoltovat. Pokud si tedy nemůžete dovolit jejich očerňovací mediální kampaň, tábor na Krymu vám přijde moc drsný a nafukovací Kalousek v reálné velikosti zrovna není skladem, máme pro vás řešení. Darujte jim obřího plyšového čápa. Však ono je to pěkně postraší. V našem videu navíc zjistíte, jak jej správně zabalit a jak vyrobit apartní vánoční ozdobu z balicího papíru.

Po zhlédnutí videa jste už téměř certifikovaným odborníkem na balení dárků. Certifikát vám sice nevystavíme, ale můžete použít náš originální balicí papír a své dárky tak udělat opravdu speciální. Najdete jej v každém vánočním Reflexu, který je k dostání od 20. prosince do 2. ledna. Celkem můžete narazit na čtyři varianty od čtyř grafiků tohoto časopisu (Jana Ignáce Říhy, TMBK, Marka Douši a Štěpána Mareše). Své dárky tak můžete balit nejen do papíru s tváří pana prezidenta, ale i do Zeleného Raoula, smutného Santy a motivu se zlatým Xkem.

Podívejte se, jak všechny verze papírů vypadají:

Vánoční balicí papír Reflexu.Vánoční balicí papír Reflexu.|Archív

Kromě balicích papírů najdete ve vánočním dvojčísle velký rozhovor s bratry Trojanovými, historickou procházku po Karlově mostě s informacemi, jaké v průvodcích nenajdete, i české graffiťáky po 25 letech a mnoho dalšího!

Reflex č. 51-52/2018Reflex č. 51-52/2018|Archív