Video placeholde

Zvracení flitrů a olizování zrcadel. Národní divadlo zažije pořádný mejdan

Přemýšleli jste někdy nad tím, co se stane, když se na půli cesty potká berlínská party a vídeňský ples? Návrhářka Iva Burkertová v tom má naprosto jasno. Vznikne nezapomenutelná akce plná dekadentních surrealistických radovánek. A přesně takový bude i ples SOBJE, který se odehraje druhou dubnovou sobotu na Nové scéně Národního divadla.

Ples SOBJE je určený všem, kteří nepřestávají lovit nové neotřelé zážitky a nebaví je stereotypní typ zábavy. Akce v sobě skloubí plesovou eleganci, divokost party a tajuplnost maškarního večírku. Díky tomuto unikátnímu spojení se tak každý může alespoň na jednu noc v roce stát přesně tím, kým chce momentálně být.

„Rozhodli jsme se uspořádat ples, na který jsme vždycky chtěli jít. Takový, který posune tu nejlepší party na úplně Novou scénu. Probuď se do snu, povyš se na pražskou underground smetánku a protanči s námi duši na zeleném mramoru přímo nad lampami hlavní třídy. Skryj své pravé já za masku, která tě dříve možná ochraňovala, a osvoboď své alter ego,“ láká na ples sama organizátorka Iva Burkertová.

Dress code bude creative black tie v barvách černá, bílá a stříbrná za doprovodu masky. Dodržování bude striktně kontrolováno, bez masky a dress code nebude možné na ples vstoupit. Ve 2:00 pak nastane čas sneakers switch, kdy se bude možné přezout do pohodlných tenisek, které budou tím pravým obutím k protančení se do rána.

Ples SOBJE se uskuteční v sobotu 14. dubna na Nové scéně Národního divadla. Plánovaný start je ve 22:00.